KARABULUT, ESENLER’DE BELGESİZ ESNAF KALMAYACAK

KARABULUT, ESENLER’DE BELGESİZ ESNAF KALMAYACAK

Esenler Esnaf ve Sanatkar Odası Başkan vekili Soner Karabulut ve yönetim kurul üyeleri belgesiz esnaf kalmayıncaya kadar Esenler esnafını her gün ziyaret ederek bilgilendireceklerini söylediler.

Esenler Esnaf ve Sanatkar Odası Başkan vekili Soner Karabulut,” Devletimizin Esnafımıza sağladığı en uygun Kredi destekleri bilgilendirerek ve Belgesiz Esnafımız Kalmasın da Paydaşımız olan T.C Milli Eğitim Bakanlığı, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Esenler Meslekî Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Avrupa Birliğinde geçerli olan Kalfalık, Ustalık ve Usta öğreticilik Belge sahibinin Esnafımıza sağladığı imkanları kıymetli Esnafımıza onbinlerce broşür dağıtımı yapılarak her koşulda bilgi sahibi yapmak için çalışma başlattık.

 YOLUMUZ AHİLİK, GÖREVİMİZ ESNAFIMIZA VE HALKIMIZA HİZMETTİR

Karabulut: Yönetim kurulu arkadaşlarımızla  birlikte iddialıyız. İddiamız yaptığımız işin hakkını vermek, en iyisini yapmak ve aldığımız görev ve sorumluluğun gereklerini yerine getirmektir. Şayet bu işleri yapamıyorsak böyle ulvi bir görevde durmanın, koltuk işgali yapmanın hiçbir anlamı yok. Biz bir makama geldiysek bizi o makama getiren esnafımıza hizmet etmek zorundayız. Ben ve yönetimde bulunan arkadaşlarım, bu göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep insanlara yardımcı olmak için gayret gösterdik. Bundan sonra daha çok gayret göstererek esnafımızın ve üyelerimizin sıkıntılarını çözmek adına onların emrinde olacağız. 

Bakınız “belgesiz Esnaf Kalmasın” Çıraklık-Kalfalık- Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesi broşürlerini tüm esnafımıza ulaştırarak bilgilendirdik. Amacımız “belgesiz ve bilgisiz esnaf kalmamasıdır. 

 

 



Muharrem akdağ
16.11.2023 12:02:10
Teşkürlern 7 /24

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli