KARABULUT: BÜKÜLMEDEN, EĞİLMEDEN YÖNETMEK İÇİN ADAYIM

KARABULUT: BÜKÜLMEDEN, EĞİLMEDEN YÖNETMEK İÇİN ADAYIM

Soner Karabulut: Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na Bükülmeden, eğilmeden yönetmek adına adayım. Bu vesile ile halkımızın yeni yılın kutluyor bolluk, bereket getirmesini diliyorum”

Soner Karabulut:: Neden Kredi ve Kefalet Kooperatifine başkan adayı olduğumu ve kooperatif binasını yeni bir yere taşıdığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Biz göreve geldiğimizde 2013 de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kapalı durumdaydık Hiç bir Esnaf kredilerine kafelet veremiyordu Kooperatif 2008 den 2015 yıl sonuna kadar kooperatif kapalı durumdaydı.

"KREDİ KEFALET KOOPERATİFLERİ ARASINDA İLK 10’A GİRDİK!"

 Biz göreve geldiğimizde 2013 yılında , Batık olan kredileri ,Azimle özverili çalışarak batık kredileri Tahsil ederek banka kontrolünde açtık , Esnaf odası bünyesinde Tek bir personeli olmayan 12 metre karelik bir odası bulunan KOOPERATİF 2013 / 2018 yılları arasında Kooperatifin hiçbir personeli yoktu, Kooperatifin her kademesinde çalışarak İstanbul da bulunan 50 esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi arasında ilk 10 kooperatif arasına girdik. (Teşekkür belgeleri alarak )Bu güne kadar 350.000.000 TL’ye yakın Esnafımıza kredi kullandırdık. Esnaf odasının küçük bir odasında hizmet verir gibi çalışıyorduk. O günlerde üye sayımız yok denecek kadar azdı ama şimdi 1500 lere varan üyemiz var ve o üyeler bizden geniş, huzurlu bir ortamda hizmet bekliyor. Bizde esnafımıza hizmet kalitesini yükselterek istedikleri daha konforlu hizmeti sunmak için bu geniş mekanı tuttuk.

 "SEVDAMIZ ESNAFIMIZA HİZMET"

Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına önümüzdeki seçim döneminde hizmet edebilmek adına adil ve şeffaflık ilkesinden taviz vermeyen esnaf arkadaşlarımla birlikte aldığımız karar doğrultusunda aday oldum. Tüm üyelerimizin kendilerini ve görüşlerini anlatabileceği platformlar oluşturarak çok sesli bir yönetim anlayışı ile hesap verecek ekibimle esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifleri ana sözleşmeleri esasları çerçevesinde çalışabilecek, herkesin mutlu ve huzurlu hatta güçlü olması için hizmet vereceğimiz geniş bir kadroyla bu yola çıktık.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerin kredi vermek dışında esnafımızın menfaatleri korumak, kamu yararını gözetmek önceliğimdir. Koltuk ve makam sevdamız yok, sevdamız esnafımıza hizmet olacak ve Esenler Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin ülkemizde esnafımıza hizmetleri ile örnek kurumlardan olması için yeni ve dinamik kadrolarımla yönetmeye adayım. Esenler’de tüm STK'lar ve esnaf arkadaşlarımı ziyaret ettim, tamamı bizlerin bu çıkışını olumlu karşıladı. 

Bükülmeden, eğilmeden yönetmek adına adayım. Seçilmek düşünceleri ile hem kendi adıma hem de aday olan ya da olacak tüm aday arkadaşlarıma ve esnaflarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyor. Yeni yılın bolluk, bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 



Mustafa ORTAÇ
26.12.2022 00:39:59
Adam gibi adam daha ne olsun .her yapilan yanlışlara inat soner karabulut başkan esnafımız şampion inş

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli