KARA: ŞEHİTLERİMİZİN YASINI TUTUYOR, TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

KARA: ŞEHİTLERİMİZİN YASINI TUTUYOR, TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından İYİ Parti Esenler İlçe Teşkilatı Esenler cumhuriyet meydanında yoğun katılımla basın açıklaması yaptı, şehitler için lokma dağıttı...

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara basın açıklamasında, CHP’nin aksine terörü hem kınadı hem de lanetledi…

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer KaraTürk milletinin teröre asla boyun eğmediğini ve bundan sonra da eğmeyeceğini belirterek, “Millet olarak yüreğimizi yakan acı günler yaşadık. Hain terör örgütünün sinsi ve kahpece yaptığı saldırıda evlerimize, ocaklarımıza ateş düştü. 12 ilde, 12 şehidimiz var, 12 evladımız şehit edildi. Ateş düştüğü yeri yakar ama bu ateş tüm halkımızın yüreğini yaktı. Bu ateşi vicdanı, şerefi, ahlakı olan her Türk vatandaşımız yüreğinde hissetti.

Biz burada, huzurunuzda terörün her türlüsünü, hain terör örgütünü hem kınıyor, hem de lanetliyoruz. Bu ülke şehitleri ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Yüce Allah’ın izniyle hiçbir terör örgütüne boyun eğmedik eğmeyiz” diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmasından sonra Cumhuriyet meydanında şehitler için dağıtılan lokmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

VİDEO HABER



Mehmet Abdioğlu- İyi parti Beylikdüzü İlçe Başkanı
31.12.2023 22:29:25
Şehitlerimize rahmet, acılı ailelere sabır ve sağlık dilerim.

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli