KARA: SEÇİMLERE “HÜR VE MÜSTAKİL” GİRECEĞİZ!

KARA:  SEÇİMLERE “HÜR VE MÜSTAKİL” GİRECEĞİZ!

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, AKP’li belediye başkanını eleştiri bombardımanına tuttu, Yerel seçimlerde partisinin ilçeler genelinde aldığı kararlar doğrultusunda seçim çalışmasına başladığını söyledi.

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara: Biz bir siyasi partiyiz ve kurumsal kimliğimiz var. En son genel idare kurulundan çıkan karara göre “Hür ve müstakil” olarak seçimlere girmemiz yönünde tarafımıza bildirildi. Esenler ilçesi olarak bu karar doğrultusunda çalışmalarımızı başlattık. Aday adaylarımız hazır, projelerimizle Esenlere nasıl hizmet yapacağımız konusunda çalışıyoruz yanı partimiz ve ilçe teşkilatımız seçimlere eksiksiz noksansız hazır. Benim söyleyeceğim kendi adayımızla ve adaylaşan meclis üyelerimizle seçime gireceğiz. Bu seçimin barış ve huzur içinde geçmesini diliyor tüm siyası partilerimize ve adaylarına başarılar diliyorum” dedi ve Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya eleştiri oklarını yöneltti. 

AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINI ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTTU

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara: Esenler’de yaşamayan, Esenler halkının sorunlarını bilmez ve sorun çözme iddiasıyla ortaya çıkarsa kendileri sorun olur. 

Esenler Belediye Başkanı Esenleri yönetmedi, Esenleri birilerine yağmalattı. Örneklersek Çiftehavuzlar şahıs arazisi imara açılıyor %40 düzenleme ortaklık payı ortalıkta yok. Buna itiraz ettik, itirazımızın sonucunu bekliyoruz.

“ASKERİ ALANDA BENZİN İSTASYONU YERİNİN SATIŞI DURDURULDU”

Bir diğer itirazımız 15 Temmuz mahallesinde Askeri alanda 7 bin 800 metre kare alanı olan benzin istasyonu yerinin satışınaydı. Aldığım son bilgilere göre yaptığımız itiraz ve verdiğimiz önerge karşılık bulmuş ve bu yerin satışı durdurulmuş. Esenler’de kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm yapılıyor. Bakınız 25 yıl iktidarda kalacaksınız ama yönettiğiniz ülkenin insanı halen daha ölüm riskiyle karşı karşıya. Esenler’de dönüşüm yapılmadığı ortada şayet dönüşüm yapılmış olsa binaların %80’i riskli olarak karşımızda durmazdı. 

Bizim istediğimiz şeffaflık, belediye başkanı şeffaf değil. Başkan şovmendir ve siyasi geleceği için söylemeyecek yalanı kalmadı bile, kendisi PR çalışması yapıyor. Göksu reklamlara ve yaptığı etkinliklere bol keseden harcama yapıyor, harcanan paraların tamamı halkın parasıdır. Şayet Göksu bu masrafları kendi bütçesinden karşılıyorsa ona aferin ama halkın parasını çarçur ediyorsa kendisine yazıklar olsun, haram olsun. Biz bildiğimiz ve tanıdığımız Göksu, çepinden zırnık harcamaz.



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli