Kara ” Erdoğan Haddini Aşmıştır”

Kara ” Erdoğan Haddini Aşmıştır”

Esenler iyi parti ilçe başkanı Ömer Kara; Cumhurbaşkanı tarafsızlığını kaybetmiş bir kesime savaş açarak taarruz yapacağını söyledi. Bu sözler cumhurbaşkanına ve makamına yakışmadı

Esenler iyi parti ilçe başkanı Ömer Kara; Cumhurbaşkanı tarafsızlığını kaybetmiş bir kesime savaş açarak taarruz yapacağını söyledi. Bu sözler cumhurbaşkanına ve makamına yakışmadı Sayın Erdoğan halen kendini Kasımpaşa sokaklarında nara attığını düşünerek yanlış bir yol seçtiğinin farkında değil. Bu millet kendisine gerekli cevabı demokratik kurallar içinde elbette verecektir.

İyi Parti Esenler İlçe Başkanı Kara; Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Kütahya’da yaptığı açıklamada, halkı ayrıştırarak kendi taraftarına sevgi gösterisinde bulunurken muhalefeti ise kin ve nefretle hedefe koydu. 2023’ yılında taarruz yapacağını söyledi kime neye karşı taarruz yapacak. Atamız büyük taarruzu yaptı ve "bağımsızlık benim karakterimdir" Atamız 7 düvele karşı ama emperyalistlere karşı taarruz yaptı. Erdoğan ise halkına karşı taarruz yapmaya hazırlanıyor. Allah bu gibi zihniyete akıl nasıp eylesin. Soruyorum Sayın Erdoğan düşman olarak Türk milletine mi görüyor kendinden olmayanları düşman ilan ederek insanları bir birine mi kırdırmaya çalışıyor. Bu bir seçim kaybetme korkusumu, bir insan kendi koltuk sevdası uğruna nasıl olurda bir milleti bir birine kırdırtmayı göze alır, bu coğrafyanın insanını yok sayar.  Bu nasıl bir hırstır, nasıl bir devlet adamlığıdır anlamış değiliz.

Tayyip Erdoğan, Büyük Taarruz ‘un yıldönümü olduğunu hatırlatarak, "2023 taarruzuna hazır mıyız" diye meydana soruyor. Büyük Taarruz ‘un kime karşı yapıldığı, kimlerin denize döküldüğü belli Sayın Erdoğan. Siz, siyasi rakiplerinizi denize dökülecek düşman belleyecek kadar haddinizi aştınız Erdoğan. Yakışmadı, bu ülkeye ve ülke insanına yaptığınız bir büyük kötülüğünüzü daha tarih yazdı" dedi.



Anahtar Kelimeler: Erdoğan Haddini Aşmıştır”
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı