KARA: AKP’LİLER SİYASİ AHLAKSIZLIK YAPIYOR!

KARA: AKP’LİLER SİYASİ AHLAKSIZLIK YAPIYOR!

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, İktidar partisi siyası gücünü kullanarak siyasi ahlaksızlık yapıyor. Yoksulun yoksulluğunu, işsizin işsizliğini oya dönüştürmenin yolunu bulmuşlar yalana ve dalaverelere başvurmuşlar.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara: Seçim çalışmalarımıza henüz başlamadık ama yarın seçim olacakmış gibi seçimlere hazırız ve Esenler’de birçok noktada vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Muhtarlarımıza; yerel yönetimlerde Esenlere nasıl bir hizmet vereceğimizi anlatarak çalışmalarımıza devam ediyoruz ve Muhtarlarımıza bu konuta bilgi vererek ziyaretlerde bulunuyoruz.

İYİ Parti halkla bütünleşmiş, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarına çare olmak için mücadelesini ortaya koyan bir partidir. Halkla bütünleşen anlayışımız doğrultusunda önce halkı dinliyor ve edindiğimiz bilgilerle nerede bir sorun varsa , nerede bir eksikliğimiz varsa değerlendirmesini yaparak yolumuza devam ediyoruz. 

Yerel seçimlere sayılı aylar kala çok çirkin ve uygunsuz bir siyasi durumla karşılaşmamız bizi şaşırttı. Bir kısım iyi partili ve CHP’li üyenin siyasi partilerimizden istifa ettiğine tanık olduk. Bu istifaların nedenlerini araştırdık ve bulduk. AKP'lilerin belediye kaynaklarını kullanarak insanlarımıza iş vaat etmesi, halkımızın yoksulluğunu istismar ederek oya dönüştürmesi tamamen siyasi ahlaka aykırıdır. İşsizlik nedeniyle vatandaşlarımızın zihinlerine, ideolojilerine ve dünya görüşlerine vurulan bu prangayı kınıyorum, bu siyasi ahlaksızlık olduğu gibi onur kırıcı bir durumdur. AKP'nin bu ahlak dışı davranışı aynı zamanda insanlık onurunu hiçe saymaktır. 

“BELEDİYEYİ KENDİLERİNİN MALI VE RANT KAPISI OLARAK GÖRÜYORLAR”

AKP’nin genlerinde bu alışkanlık var ve devam ediyor. 2019 seçimlerinde aynı yöntemle Esenler belediyesine 160- 170 kişiyi işe aldılar, ihtiyaç yokken park ve bahçelerde kontrol memuru alarak siyasi kadrolaşma yaptıkları ortada. Şimdide mahalle teşkilatlarımıza sızarak halkımızın yoksulluğunu, işsizliğini siyasi malzeme yaparak ahlaksızca kendi partilerine geçmelerini, yanı bir nevi rüşvetle kandırma yoluna başvurduklarını görmekteyiz. Yapılanlar masumane bir teklif değil siyasi ahlaksızlıktır. Halbuki Esenler belediyesi rant ve iş kapısı değil hizmet verme yeridir ve tüm Esenler halkının belediyesidir. AKP’liler Belediyeyi kendilerinin malı ve rant kapısı olarak görmeleri başka bir ahlaksızlıktır” diyerek eleştirilerde bulundu. 

HABERİN TAMAMI… VİDE İZLE 



Anahtar Kelimeler: : ’LİLER SİYASİ AHLAKSIZLIK YAPIYOR!
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli