KARA: AKP KAYBETTİĞİNİ ANLATI SALDIRIYOR

KARA: AKP KAYBETTİĞİNİ ANLATI SALDIRIYOR

Esenler cumhuriyet meydanında İYİ Parti‘nin ve CHP’nin üye kayıt standına ikinci kez tahrifat yapıldı. Konu ile ilgili İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesini verdi.

KARA, “ İBB seçimlerini kaybetmenin hazımsızlığı ve kaybın acısını üzerinden geçen zamana rağmen iktidar trollerine “Biz kavga eden taraf değiliz, sizin provokatörlüğünüze gelmeyeceğiz”  demekten başka bir söz bulamıyorum. Anketler yayınlandıkça, uluorta her şey ortaya dökülünce, kibir abidesi olmuş iktidar ve yandaşlarının oyları düştükçe bu saldırılar olacak. Biz bu durum karşısında şaşırmadığımız gibi tüm teşkilatlarımız oynanan oyuna asla girmeyecektir. Bizler AKP’nin ve yandaşlarının sonlarının geldiğini, batışını keyifle izliyoruz. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz…

Sayın Genel Başkanımız, Cesurlar hareketinin lideri Meral Akşener, daha önce böyle alçakça yapılan çirkinliklere karşı “Biz kavga eden taraf değiliz. İnsanlara sürekli demokrasiyi anlatmaya çalışıyoruz. Ekonomiyi anlatmaya çalışıyoruz” söylemi doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz, asla oynanman oyunların parçası olmayacağız. 

“GİDİYORLAR… RUHLARINA EL FATİHA”

İYİ Parti’nin üye standına yapılan saldırılar, yapılan aşağılık tahrifatlar bizi yolumuzdan döndürmediği gibi daha da motive ediyor. Evet, kızgınlığımız var ama biz iktidar olma hedefiyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Hedefimiz bu ülkenin barışı, halkın sosyal refahı, insanlarımızın birlik ve beraberliği, bu ucube saray hanedanlığının ve soygun düzeninin sonlandırılmasıdır. AKP ve ortakları gidiyor, gidenlerin arkasından konuşmamak gerekir. Gidenler için elimizden gelen tek şey ve söylenecek söz ruhlarına EL FATİHA demekten başka bir şey olmaz.

İYİ’LER yılmaz, iyiler, kimseden korkmaz, iyiler mücadeleden kaçmaz. Bu aşağılık işlere bulaşanların bulunup gerekli cezaları alması için sonuna kadar mücadelemi yapacağım. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesini verdim. Yapanların ve yaptıranların kimler olduğunu ortaya çıkarmak için kamera kayıtlarının incelenmesini isteyerek savcılık makamına müracaatımı yaptım” dedi. 

 

 

 



Sabahattin seçgin
18.02.2023 20:03:55
Kaybettikçe kalleşler saldırıyorlar

Anahtar Kelimeler: : KAYBETTİĞİNİ ANLATI SALDIRIYOR
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli