KAPLAN’DAN, GÖKSU’YA SORU BOMBARDIMANI!

KAPLAN’DAN, GÖKSU’YA SORU BOMBARDIMANI!

Gelecek Partisi Esenler ilçe başkanı Mustafa Kaplan, “M.Tevfik Göksu’yu kim kandırıyor? Esenler’de Göksu’nun dediği gibi öğrencilerimize 500 bin defter dağıtılıp dağıtılmadığının gerçekliliğini yakında açıklayacağım” dedi.

Kaplan: Öğrenci velileri bizleri arayarak serzenişte bulundular. Veliler “Belediye Başkanı 500 bin defter dağıttığını söylüyor ama bizim çocuklarımız o defterleri göremedi. Bu kadar defter dağıtıyorlar ama okul bizden defter almamızı istiyor, her okula kayıt yaptırırken bizlerden paket halinde A-4 almamız neden mecbur tutuluyor?” şeklinde şikayette bulundular.

Kaplan: Şimdi soruyoruz, gerçekten bu kadar defter dağıtılıyorsa elbette bizler yapılan bu hayır işini alkışlarız. Ya veliler bize doğru söylemiyor ya birileri Belediye Başkanı Göksu’yu kandırıyor. 

Tekrar soruyoruz… Esenler Belediyesi defter dağıttığı halde neden okullar velilerden defter almalarını A-4 almalarını isteniyor?

Anladığım kadarıyla ortada bir koordinasyon sorunu var ve koordınasyonu sağlayamayan bir belediye başkanı olabilir mi?

Her sene 500 bin defter dağıttığını söyleyen Belediye Başkanı Göksu’yu yoksa birileri mi kandırıyor?

Şayet Belediye Başkanının 500 bin defter dağıttığı doğru ise neden okullardan velilere defter almaları dayatılıyor? Göksu’nun dediklerini kabul edersek öğrencilerimize kişi başına 6 defter verilmiş olunuyor. Bu durumda veliler yalan mı söylüyor? 

Sayın Başkanın ve yetkililer halk adına, velilerimiz adına sorduğumuz bu sorularımıza yanıt vermelerini ve kamuoyuna bir açıklama yapmalarını bekliyoruz. 

Bizler Gelecek Partisi Esenler ilçe başkanı olarak bu konunun aydınlığa çıkması yönünde geniş bir çalışma başlattık. Önümüzdeki günlerde ne kadar defter dağıtıldığını, neyin karşılığında defter dağıtıldığını ve geri dönüşümden kimlerin nemalanıp nemalanmadığını geniş bir şekilde rapor ederek Esenler halkı ile paylaşacağız” dedi.       



Anahtar Kelimeler: KAPLAN’ GÖKSU’ BOMBARDIMANI!
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli