KAPLAN’DAN, ÇİFTE HAVUZLAR N.İ.P PLANINA İTİRAZ!

KAPLAN’DAN, ÇİFTE HAVUZLAR N.İ.P PLANINA İTİRAZ!

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Yaklaşık 8,5000 metre2 senin yönettiğin belediyeye özel tahsis edilen alan yetmedi mi? Şimdide kalkmışsın olağanüstü rantın döneceği bir alanı ranta açıyorsunuz.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan Çifte Havuzlar Plan Tadilatına İtiraz etti. Kaplan, 1/5000 N.İ.P. ve 1/1000 U.İ.P. tadilatlarının iptal edilmesi konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne itiraz dilekçesini verdi. Böylece Esenler’de bugüne kadar itiraz eden tek ilçe başkanı Mustafa Kaplan oldu.
 
Kaplan: daha önce, 2017’de CHP grup Başkanı Mustafa Usta, Belediye meclisine gelen içinde Çifte Havuzlar Plan Tadilatının da olduğu 1/5000 N.İ.P. ve 1/1000 U.İ.P. tadilatlarına itiraz etmişti. Bu sefer yine aynı plan karşımıza çıktı ve bizlerde… 

Esenler halkı adına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne itiraz dilekçesini verdik. 

Yaklaşık 8,5000 metre2 senin yönettiğin belediyeye özel tahsis edilen alan yetmedi mi? Şimdide kalkmışsın olağanüstü rantın döneceği bir alanı ranta açıyorsunuz. Bu nu da ÇŞB izni ile yapıyorsunuz. Göksu, Esenler halkını kandırmaya devam ederek bir güzel takiye yapıyor. Soruyorum…Gelmekte olan büyük İstanbul depremi için halkın toplanacağı yer burasıdır. Halbu ki bu alanda Esenlerin ihtiyacı olan, sağlık, eğitim ve park alanı olarak bu yeri değerlendirebilirdiniz. sizlere çağrıda bulunuyorum halka soralım, sandık kuralım, halkın iradesi hangi yönde olursa olsun onu uygula” diyerek Göksu’ya art niyetlisiniz dedi. 

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın, askıya çıkan Çifte Havuzlar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Plan değişikliğine itiraz dilekçesi…


 Kaplan’ın konuşmasının tamamı…VİDEO

VİDE İZLE…VİDE İZLE…VİDE İZLE…



  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli