KAPLAN’A RAKİP ÇIKTI! SAZIN TELİNE VURDU!

KAPLAN’A RAKİP ÇIKTI! SAZIN TELİNE VURDU!

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, eline sazı aldı fakat Kaplanın elinde saz fazla durmadı. Sazın ve sözün ustası sazı öyle bir konuşturdu ki dinleyenler uzaklara doğru bir gezintiye çıktı.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenlerde ziyaret yaptığı her yerde bir güzel olay oluyor. Kaplan DİSK- Emekli SEN Esenler şube başkanlığına yaptığı nezaket ziyaretinde, duvarda asılı sazı görünce dayanamadı ve sazı eline aldı. İnceden inceye saza dokunan Kaplan bir anda karşısında Tokat/ Turhallı saz ustası Deniz Çelik’i görünce saz devir teslimi yaptı ve bakın neler oldu. 

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan sazı kaptırdı ve bakın neler söyledi: 

Bugün çok anlamlı bir ziyarette bulundum. Emeğin ve emekçinin yok sayıldığı haklarının gasp edildiği bu günlerde emeklinin, emeğin ve emekçilerin haklı mücadelesini veren bir kurumda bulunmamdan dolayı çok mutluyum. Bakınız sazı kaptırdım ama Disk emekli- sen Başkanı Abdullah Yıldırım'ın bana verdiği Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk posteri her şeye değer büyüklükte ve çok anlamlıKendilerine mücadelelerinde başarılar diliyorum ve her zaman yanlarındayım. Yaşasın cumhuriyetimiz, yaşasın Atatürk devrimleri” dedi.   

Tokat/ Turhallı saz ustası Deniz Çelik, yalnız sazın deline dokunmadı, DİSK- Emekli SEN Esenler şube başkanı Abdullah Yıldırım'ın , yönetiminin ve Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın da yüreğine dokundu. Dinleyenler ise sessizden derin duygulara gömüldüler, zaman tüneline doğru kısa bir yolculuk yaptılar.  Deniz Çelik, saz çaldı, türkü söyledi koro vazifesi görenler ise Başkanlar ve odada bulunanlar oldu. Ortaya ise mini bir koro, mini bir ekip çıktı.   VİDE İZLE…



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli