KAPLAN MEYDAN OKUDU: ELE GEÇİRİLMİŞ DEVLETİ HALKA TESLİM EDECEĞİZ…

KAPLAN MEYDAN OKUDU: ELE GEÇİRİLMİŞ DEVLETİ HALKA TESLİM EDECEĞİZ…

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve genel başkan yardımcısı Cuma İçten, beraberindeki ilçe teşkilatıyla cumhuriyet meydanında vatandaşlarla buluştular. Kaplan, AKP’nin saltanatına meydan okudu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala 6’lı masanın bileşenlerinden Esenler Gelecek Partisi kalabalık bir kadro ile Cumhuriyet meydanında vatandaşlara moral verdi. Gelecek Partisi alanı neşelendirdi, esnafları ziyaret ettiler, Millet ittifakı stantlarına selam verdiler, çalışmalarında başarılar dilediler. 

“ELE GEÇİRİLMİŞ DEVLETİ BUNLARDAN KURTARARAK HALKA TESLİM EDECEĞİZ”

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler halkına iktidarın yanlışlarını anlattı, saray iktidarını yıkmaya az kaldı, haramiler son günlerini yaşıyor dedi ve partisinin yapacakları konusunda somut bilgiler verdi.  

Kaplan: Sandık gelecek, Allah nasip ederse demokratik yollarla bu ucube iktidarı hep birlikte sandığa gömeceğiz ve ele geçirilmiş devleti bunlardan kurtararak halka teslim edeceğiz. Yani haramilerin düzenine, saltanatına hep beraber demokratik yollarla son vereceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Bizim iktidarımızda 5’li çeteler olmayacak, tek adam diktatöryası olmayacak halkın özgür iradesi olacak. Ülkeye ve ülke insanına ihanet olmayacak, adalet olacak, barış ve kardeşlik türküleri söylenecek.    

Artık AKP’yi göndermenin zamanı geldi, AKP ve MHP çatladı karşılıklı kirli pazarlık kurtuluşları olmayacak, çırpınışları ise son çırpınışlarıdır. Ülkeye barışı, demokrasiyi, adaleti ve özgürlükleri geri getirmenin önünde hiçbir engel olmadığı gibi AKP’nin diktatörlüğünü devirmenin de önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Yeter ki birlik olalım, inanalım gerisi kolay. Biz halkımıza güveniyoruz, inanıyoruz halkımızda bizlere aynı duygularla inansın yeter.  

Hiç kimsenin endişesi olmasın; bunlar gidiyor, kuru bir yaprak gibi dalda sallanıyor en küçük bir sallantıda yere düşecekler ve yerleri inanın ki siyasi mezarlık olacak. AKP ve yandaşlarının kurduğu saltanat miadını doldurdu. AKP halkımıza yaptığı zulümlerin elbette hesabını zülüm yaptığı halkımıza demokratik yollarla sandıkta verecek. Bu halk, bu millet her şeyi biliyor, görüyor ve saray iktidarının meşru olmayan yollarla servet edindirdikleri ile birlikte az kaldı tarihin çöplüğüne itilecek. Bizler tüm provokasyonlara hazırlıklıyız, sakin, olacağız, sabırlı olacağız, sandıklara ve sokaklara hakim olacağız” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı