KAPLAN: GELECEK PARTİSİ BU KARA TABLOYU TERS DÜZ EDECEK

KAPLAN: GELECEK PARTİSİ BU KARA TABLOYU TERS DÜZ EDECEK

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün Esenler ilçe başkanlığını ziyaret etti. Silkin Ün, yerelden genele yaşanan gelişmeler hakkında yerel basına bilgi verdi.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan basına verdiği kahvaltıda, “ kritik bir süreçten geçiyoruz. Halkın özgürlükleri elinden alındığı, siyasi bir kararla özgür irademizin ipotek altına alındığı zor günler yaşıyoruz. Hukukun siyasallaştığı, siyasi bir kararla İBB Başkanına kesilen ceza aslında halkımıza kesilmiştir. Cumhur ittifakının neden olduğu ve yenilginin rövanşının alınması hesapları ile karmaşa ve kargaşa bir ortam yaratılarak halkımızın huzuru kaçmış, insanlarımız umutsuzluğa yönlendirilmiştir. Ama kimse endişe yapmasın, bu günler gelir geçer, yapanın yaptığı yanında kar kalmayacaktır. Elbette bu düzen değişecek, halkımız Gelecek Partisinin ve 6’lı masanın yapacağı hamlelerle bu kara tabloyu ters düz edecektir” dedi. 

HABER/ SERKAN BASUT

“BECERİKSİZ İNSANLAR İLÇEMİZİ YÖNETİYOR”

Esenler ilçemiz iyi yönetilmiyor, kaderi ile baş başa bırakılmış bir köy görüntüsündedir. Esenlerin öncelikli sorunlarından depremle ilgili hiçbir çalışma yapılmıyor. Otopark sorunu, çocuk parkları, hastanesi ve yeşil alanı olmayan ilçemizde, futbol sahası birilerine peşkeş çekilmiş. Ulaşım karmaşası, engellilerin ve engelsizlerin sorunları yoğunlukla bu ilçenin kaderi olmuş. Esenlerin bütçesi var, kadrosu var ama beceriksiz insanlar ilçemizi yönetiyor. Esenlerle övünülecek bir işin olmaması ve övünülecek işlere takoz olanlara artık tahammülümüz kalmadı. Bizim mücadelemiz yanlışların üstüne gitmek ve yapılan yanlışların üstesinden gelmektir.  Gelecek Partisi olarak, yapamayanları göndermek, yapılmayanları yapmak önceliğimiz olacaktır. Biz kararlıyız ve inandık yeter ki siz de inanın” dedi.  

 

“6’LI MASA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYOR”

Partililer ve vatandaşlarla yapılan kahvaltı sonrası değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, “6’lı masanın alacağı tüm kararlar partimizi bağlar. 6’lı masa birlik ve beraberlik içinde çalışıyor, güçlendirilmiş parlamenter sistem olmazsa olmazımızdır. Genel Başkanımızın kurduğu mutfak çok geniş, bilgili ve birikimlidir. Ülkemizde yaşanan en büyük sorun adaletsizliktir, hukuksuzluktur.  Bizler bu ülkeye adaleti getireceğiz, yoksulluğu bitireceğiz. 

“ÜLKEMİZ MAALESEF AHLAK EROZYONUNA UĞRATILDI

Bu sistem kimsenin derdine derman olmadığı gibi hergün bu sistemde sorunlar katlanarak büyüyor. Dalanın, rantın ve yolsuzluğun önünü açan, yalanı, yanlışı, meşrulaştıran, hukuksuzluk yapanları kollayan, adaleti sağlamayan bu sisteme son vereceğiz. Halkın huzurunu sağlamak, haklının haklılığını vermek, haksızlık yapanlardan hesap sormak için Gelecek Partisinde siyaset yapan birisiyim. Gelecek Partisi birileri için değil, halk için var. AKP’yle birlikte adalet ve özgürlükler vesayet altına alınmış. Eğitim, sağlık ticarileşmiş, karanlığa doğru sürükleniyoruz.  AKP ile milli değerler ayaklar altına alınmış, ülkemiz maalesef ahlak erozyonuna uğratıldı ve insani değerler yok sayılarak, halkımızı yoksulluk girdabına sokuldu. Gelecek Partisi geniş kadroları ile projeleri ile, bilgi birikimiyle halkımıza hizmet vermeye, bu girdaptan ülkemizi ve ülke insanımızı çıkarmak için çalışmalarına hız kesmeden, ara vermeden devam ediyor” dedi.



Anahtar Kelimeler: KAPLAN: GELECEK PARTİSİ TABLOYU EDECEK
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli