KAMUOYUNA

KAMUOYUNA

Kamuoyunun malumu olduğu üzere 18.08.2024 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçesi, Gençlik Kurulu Kongresi yapılmıştı. Bizde oradaydık ve yapılan konuşmaları dinledik, haberleştirdik.

7-24 Esenler Haber ve işimizin gereği olarak kongre öncesi ve sonrasına ilişkin çeşitli bilgi ve belgeleri kamuoyunun yorum ve değerlendirmelerine sunduk, sunmaya da devam edeceğiz.

19.08.2024 tarihinde, saat: 11:39’da yayına ÜTEBAY, “ROMAN” VATANDAŞLARI AŞAĞILADI başlıklı yazımızı kaleme aldık. Yazımızın içeriğinde, CHP Esenler Eski İlçe Başkanı Bülent Ütebay’ın; gençlik kolu başkanı adaylarından Yılmaz Boyraz’ın gençlik kolu başkanlığını kazanması durumunda CHP Esenler İlçesi’nin (kendi ifadesiyle) “Çingenelere” kalacağı, yönündeki ifadelerine yer verdik. 

Ne var ki, bu haberin yayına alındığı günü 20.08.2024’e bağlayan gece İnternet Haberleri yapmak üzere faaliyet gösteren gazetemize yetkisiz kişi ya da kişilerce yasal olmayan yollarla giriş yapıldığı ve ÜTEBAY “ROMAN” VATANDAŞLARI AŞAĞILADI başlıklı yazımızı sulandırmaya yönelik imtiyaz sahibi olduğum gazetemizle hiçbir alakası bulunmayan ASILSIZ bir haber girişi yapılmıştır. Gazetemiz iradesini yansıtmayan bu ASILSIZ haberde “Bülent Ütebay’ın CHP üyesi bir kesime yönelik sarf ettiği ayrıştırıcı/aşağılayıcı ifadelerin güya CHP’li meclis üyesi Selda Yücel iftirasından ibaret olduğu gibi bir algı yaratılmak istenmiştir.

Bilişim Teknolojileri konusunda destek aldığımız bir ekibin incelemeleri neticesinde, haberin, internet sitemiz şifre engelinin bir şekilde aşılarak, yönetim paneline girildiği, kişinin IP adresini değiştirmeye yönelik olarak VPN kullandığı saat: 03:00’da haberin girişinin yapıldığı bilgilerine erişmiş bulunmaktayız. İnternet sitemize yönelik hizmet sağlayıcımızla yaptığımız görüşme neticesinde, internet sitemizin şifreleri değiştirilmiş ve tarafımızla hiçbir ilgisi bulunmayan haber derhal sitemizden kaldırılmıştır.

Gazetemize yönelik gerçekleştirilen bu menfur saldırı nın, sorumlularının tespit edilmesi maksadıyla tüm yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı, 7-24 Esenler Haber olarak; ÜTEBAY “ROMAN” VATANDAŞLARI AŞAĞILADI haberimizi güvenilir kaynaklarımıza dayanarak kaleme aldığımızı ve bu yazımızın da sonuna kadar arkasında olduğumuzu tüm okuyucularımız ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

7-24 Esenler Haber



Anahtar Kelimeler: KAMUOYUNA
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli