KAHVECİ, “SPOR KULÜPLERİMİZE FUTBOL SAHASI YAPMALIYIZ”

KAHVECİ, “SPOR KULÜPLERİMİZE FUTBOL SAHASI YAPMALIYIZ”

Esenler Belediye Aralık ayı meclisi toplantısının 1.oturumunda İYİ Parti meclis üyesi Lütfi Kahveci futbol kulüplerinin sıkıntılarını dile getirdi. Belediyenin futbol kulübelerine antrenman sahası yapmasını istedi.

KAHVECİ: SPOR KULÜPLERİMİZE İKİ SAHA YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ

Kahveci: Esenler’de 12 amatör, bir profesyonel spor kulübümüz var. Amatör kulüplerimiz zor şartlar altında ayakta kalmaya çalışıyorlar, öyle ki haftada 80 takım halinde maçlar yapıyorlar, yaklaşık 1200 lisanslı sporcuya hizmet veriyorlar. Biliyoruz belediyemiz spor kulüplerimize bazı imkanlar sağlıyorlar ama bu imkanlar yeterli değil. Biz belediye imkanlarının daha uygun olabileceğini, en azından spor kulüplerimizin spor yapacakları iki sahanın yapılarak kendilerine verilmesini karar teklif olarak meclisimizden talep ediyoruz. Bugün ki imkanlarla bu işin çok rahat yapılabileceğini ve fazla bir külfeti olmadığını biliyoruz” dedi.

PERŞEMBE GÜNÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya: Spor sahası yapılması Beledi meclisinin yetki alanında değildir. Teklifin gündeme alınması doğru olmaz ama ben bu konuyu Başkan yardımcısı arkadaşlarımızla konuşarak çözmeye çalışacağım. Sizlere Perşembe günü meclis toplantısında bu konu hakkında geniş kapsamlı bilgi vereceğim” dedi.   

Gündem dışı konuşmalarda ise İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar, Aralık ayı içinde gelişen olayları değerlendiren konuşmasında şehitleri rahmetle andı, terörü lanetledi. Karapınar: 3 Aralık engelliler gününü kutluyorum, engellilerimizin vefakar ailelerinin ellerinden öpüyorum. 5 Aralık mühendisler gününü, Kadın hakları gününü kutluyorum. Kadınlarımıza yine 5 Aralıkta seçme seçilme hakkını veren Ulu önderimizi rahmetle, sevgiyle saygıyla anıyorum” dedi.



VİDEO İZLE.....
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli