KADERCİ KEMAL, CİHATÇI ve YALAKA TAYFASI

KADERCİ KEMAL, CİHATÇI ve YALAKA TAYFASI

CHP bu anlayışla, bu kafa yapısıyla, bu delegelerle iktidar olamaz ve bu diktatör beyinli, koltuk heveslisi genel başkanla yine hezimetler yaşayacak. CHP bu anlayışla asla AKP gibi partilerin rakibi olamaz, neden mi?

Kızmayın ama CHP’liler AKP’leşti… Görmekteyiz; CHP’liler iktidar olma, ülkeyi yönetme peşinde değiller onlar genel başkanlarını kurtarma peşine düşmüşler. Bilmiyorlar ve bazıları koyunlaşarak bilerek veya bilmeyerek genel başkanın vicdanlı ve namuslu olmasını söyleyerek başka insanlara yanı genel başkan olmak isteyenlere namussuz diyorlar. Baba oğul savaşına girerek yangına körükle gidiyorlar. KK’nin namuslu olması onu lider yapmaya yetmez. Üç beş kişinin istifası ise yenilgiyi, hezimeti ve kirliliklerin üstünü örtmeye yetmez. Hesap sormak mı kalmadı CHP’de hesap soracak kimse… Kılıçdaroğlu, Bu güne kadar hiç çıkıp 'adayım' demedim dedi. Doğru yalaka tayfasına ve siyasi rant kovalayanlarına “beni ve ekibimi seçin” dedirtti…

Bizler 2014 yılında Esenler’de CHP’nin iktidar olabilmesi ve AKP gibi partilerle her alanda yarışacağı proje hazırladık, örgütten sorumlu genel başkana, il başkanlığına ve bölge milletvekillerine verdik ama muhalefette kalmayı kabullenenler bizim hazırladığımız taslak metni dikkate almadığı için bugün onların ağlamaya hakkı yok. 

Hazırlanan projenin giriş bölümünde “CHP kuruluşundan bugüne kadar iki komisyonla örgütlendiği için başarılı olamadığı yazılı. CHP’nin iki komisyonu Kadın ve Gençlik komisyonu varken AKP’nin her alanda, her kesimde faaliyet gösteren yapılanmaları var. CHP geniş kesimlere ulaşmak, halkın sorunlarını yerinde dinlemek, partiyi iktidara hazır hala getirmek için özel ihtisas komisyonları kurmalı” 

 Projemizde bakın neler var…

  1. Her ilçede kayıtlı üyelerden oluşan en az 10 komisyon kurulmalı. Yanı halk ve kurtuluş meclisleri kurulmalı.
  2. Mesela İlçe başkanlığı ve yönetimin destekleyeceği ve kontrolünde, İmar, Halk, Esnaf, Sağlık, Eğitim, Cevre, Hukuk, Plan Proje, Kültür ve sanat, Basın ve yayın, halkla iletişim komisyonları kurulursa iktidar olunur, parti içi yarış dinamikleşir, her üyenin siyaset yapmasına olanak sağlanır. Bizler manifestomuza partinin yatay büyümesi, katılımcılık ve üretkenlik kazandıran proje diyoruz.
  3. Komisyonlar gölge kabine gibi çalışacak…
  4. Yarın meclis üyesi için kimleri bulacağız, belediye başkanı, ilçe başkanı ve yönetimine kimleri önereceğiz, sandık başlarında kimlere görev vereceğiz, mahallelerde kimler delege olacak diye bir arayışa girilmeyecek.
  5. Komisyonlar başkanları komisyonlarda çalışacak üyelerin oyları ile seçilecek ve yönetimi yine bu üyelerin oyları ile belirlenecek. 
  6. Komisyon raporlarında çalışan, başarılı olanlar, bilgisi ve becerisi olanlar yönetim kadrolarına ve parti birimlerine önerilecek.
  7. Delege ağalığı son bulacak, mezhepsel tartışmalar ortadan kalkacak, akraba dayanışması içinde olanların veya kayırmacılık yapmak isteyenleri bu düşüncesi hazırlanan bu proje ile sonlanacak.
  8. Kurulan bu komisyonların büyümesi sonucunda göreceksiniz, partide gönüllüler ordusu oluşacak, kimse kimseye bu kişiye neden bu veya şu görevi verdin diyemeyecek. Çalışan ve başarılı olanlar yönetim kadrolarında görevlendirilecek.
  9. Komisyonlar sayesinde siyasi gelecek kaygısı anlayışı sonlanacak, parti egemenliği bitecek, demokrasi işeyecek. İktidar olanların yaptığı yanlışlar belgelenecek, halkın sorunları yerinde tespit edilerek çözümleri sağlanacak, halkla bütünleşerek iktidar olmanın önünde ki engeller kalkacak.

*Bunlar projede var olanlardan bazıları. Yine her komisyonun manifestosunu yazdık, nasıl çalışacaklarını, hangi konularda faaliyetler yapacaklarını detaylı bir şekilde hazırladık. Raporu hazırlayıp genel merkeze kadar sunduk ama parti egemenlerini böyle bir rapor korkuttu. Korktular iktidar olmaktan, alışmışlar az olsun benim olsun gibi çağ dışı bir geleneğe.  Raporu bir manifesto niteliğinde hazırlayan Av. Fehmi İlhan, İnş.Muh. Mustafa Usta, İş insanı Köksal Kartal ve Gazeteciler Hüseyin Koç, Erdoğan Aksu. Bizleri çağırsınlar geniş ve detaylı anlatmaya hazırız.

*Raporun aktif üye parasını yatıran üyedir anlayışını nasıl çürüttüğünü göreceksiniz. Göreceksiniz şehirlerin dikey büyüdüğü yerde siyasetin yatay büyümesinin gerekli olduğunu. Siyasi partiler yatay büyürse çoğalır ve iktidar olur.

****Bu bizden beyin hücreleri gelişmemiş, şahsı çıkarları için siyaset yapanlara, Örgüte yalan söyleyenlere uyarı! Ve son kıyağımız olsun çünkü benim bugünden sonra böyle bir CHP ile yolum asla birleşmez.

 



Anahtar Kelimeler: KADERCİ KEMAL CİHATÇI YALAKA TAYFASI
  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli