İYİ PARTİ’LİLERDEN REŞADİYE FEDERASYONU'NA BÜYÜK TEPKİ!

İYİ PARTİ’LİLERDEN REŞADİYE FEDERASYONU

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara: Tokat Reşadiye Dernek Federasyonu'nu (AKP’nin) arka bahçesi görüntüsü verdikleri için, dernek başkanını ve yönetimini esefle kınıyorum!” dedi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, yaşanan üzücü olaya neden olan Tokat Reşadiye Dernek Federasyonu’nu yayınladığı basın açıklaması ile kınadı.

Kara: Davetleri üzerine Tokat Reşadiye Dernek Federasyonu Toplantı salonu açılış törenine katılım sağladık. Fakat Reşadiye Dernek Başkanı AKP’lileri, MHP’lileri ve CHP’lileri Anons ederken, protokolde oturan İyi Partinin Adını anmadı. Bu durum hem Tokatlı Hemşerilerimize hem de partimize hakarettir. Yapılan bu hatsızlığı asla Tokat’lıların tamamına mal etmiyoruz ama dernek başkanı ve yönetimi böyle bir tutum alması, partimizi aşağılayacak tavır alması bir hemşeri derneğine ve yönetenlerine hiç yakışmadı. 

ESEFLE KINIYORUM!- YİĞİT ESERİ İLE EŞEK SEMERİ İLE ANILIR!

Dernek yöneticileri şunu iyi bilsinler ki herhangi bir misafire yapılan yanlış misafiri değil eksikliği yapanı, yani ev sahibini küçültür. Tokat Reşadiye Dernek Federasyonu başkanı ve yönetiminin yaptıklarını esefle kınıyorum!” 

Tokat Reşadiye Dernek Federasyonu başkanı ve yönetimi yaptığı saygısızlıkla anılacaklar. Bakınız bir söz var “YİĞİT ESERİ İLE EŞEK SEMERİ İLE ANILIR”  bu yöneticileri yiğit olmaya davet ediyorum. Halkımızı 2 parti arasına sıkıştıran veya sıkıştırmaya çalışanlar inanın kaybedecekleri gibi ülkemizin geleceğine yazık ediyorlar” dedi.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli