İYİ PARTİLİ VEKİL VE İLÇE BAŞKANI LOKMA DAĞITTI

İYİ PARTİLİ VEKİL VE İLÇE BAŞKANI LOKMA DAĞITTI

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı’nca, Esenler Cumhuriyet Meydanında İlçe Başkanı, Milletvekilleri ve teşkilat üyeleri görevleri başında vatanı için, milleti için şahadete eren tüm şehitlerimiz için lokma dağıttı.

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ali Akgün ve İlçe Başkanı Ömer Kara lokma dağıtımında açıklamada bulundular. 

İYİ Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ali Akgün: Bugün Esenler İlçemizde ilçe başkanlığımızın gelenekselleştirdiği anlamlı bir etkinlikte olmanın gururunu yaşıyorum. Bu topraklar için hayatını kaybeden, aramızdan ayrılan Asker, Polis yanı bu vatan için görevleri başında bedenleri toprağa düşen tüm şehitlerimiz için lokma dağıtıyoruz. Partim ve teşkilatlarımız adına; tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.    

Esenler halkıyla buluşarak güzel saatler geçirdik ama bir dokunup bin ahlar işittik. Esenler halkı iktidara dua değil beddualar yapıyor.  Çarşı, Pazar, mutfaklar yangın yerine döndüğü bir yerde başka ne bekleyebilirdik. Esenler seçime hazır, Esenler bu zalim iktidardan ve zulmünden kurtulmaya hazır. Halkımız değişim diyor, halkın isteklerinin karşısında hiçbir güç tutunamaz. Sonuç belli halkımız kararını vermiş “bu iktidar değişecek” diyor. 15 Mayıs ülkemiz için, ülke halkı için yeni bir başlangıç, yeni bir gün ve bahar olacak. Çocuklarımız mutlu ve huzurlu olacak, herkesin can ve mal güvenliği sağlanacak. Gecenin herhangi bir satı diye bir korkumuz olmayacak. Şanlı ordumuzu layık olduğu seviyeye çıkaracağız, hukuk ve adaletin egemen olduğu bir ülkeyi yaratacağız.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara: “Şehitlerimizi saygıyla, özlem ve minnetle anıyoruz. Lokmalarımızı hüzünle dağıtıyoruz, bu nedenle şehitlerimizin yasını tutuyoruz. Bu seçimler gelip geçici ama yapılan kötülükleri asla unutmayacağız. Bu vatanın sahipleri halktır, halkın büyüklüğüne inanmayanlar, saygı duymayanlar 14 Mayısta gidiyorlar. Bizler İYİ Parti olarak iktidara hazırız, iktidara halkın vekilleri ile geliyoruz.  Biz vekillerimizle sahada çalıştık, vatandaşlarımızla karar verdik bir oy Kemal’e, Bir oy Cesurlar hareketi İYİ Partiye” dedi. 

 

 



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ VEKİL BAŞKANI LOKMA DAĞITTI
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı