İYİ PARTİDEN “ESENLER DEPREME HAZIR MI?” PANELİNE DAVET

İYİ PARTİDEN “ESENLER DEPREME HAZIR MI?” PANELİNE DAVET

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetimi, 16-3-2023 Perşembe günü akşamı saat 19’da Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde “ESENLER DEPREME HAZIR MI?” konulu düzenleyeceği panele tüm Esenler halkını davet etti.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, Panelist hocalarımıza siz sorun, onlar cevaplasın. Panelimizin adı “Esenler depreme hazır mı?” Bu panelde halk olarak, Esenler’de yaşayan yurttaşlar olarak konuşmamız gereken deprem gerçeği ve K. Maraş depremi ve daha önceki depremlerde” doğal felaketlerde yaşadığımız acıları bir daha yaşamamamız. Sormamız gereken toplum olarak depreme ne kadar hazırlıklıyız, depremle ilgili hepimizin sorumluluğu var mı varsa sorumluluklarımız nelerdir? Panelistlerimize Sorun 1999 depreminin ardından,24 yıl geçmesine rağmen, neden hiçbir önlem alınmadı?”

Yapacağımız panelimizde yerelden genele siyaset kurumunun sorumluluğu, iktidarların ve belediyelerin sorumluluğu, Gölcük’le başlayıp son olarak K. Maraş’la süren depremlerde can, mal kayıplarımız,  böyle felaket tablosu yaşanmaması için hep birlikte ne yapmalıyız sorusunu biz soracağız panelist hocalarımız cevaplayacak. 

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ… Çare sensin… ÇARE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDE 

16-3-2023 Perşembe günü akşamı saat 19’da Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezi'ne Tüm Esenler halkını bekliyoruz… Bu davet bizden…

PANELİST HOCALARIMIZ

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli