İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖMER KARA, ÇETİNKAYA’YI TOPA TUTTU

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖMER KARA, ÇETİNKAYA’YI TOPA TUTTU

Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, “Ömer Çetin Kaya meclis toplantısında aynaya bakmış ve kendini bir güzel izah etmiş. Bu dil, bu ahlak ve anlayış kendisine çok yakışıyor...Yazıklar olsun”

“ESKİ BİR MÜEZZİNİN YALANLARINA: YAZIKLAR OLSUN DİYORUZ” 

Ömer Kara: Esenler Belediye meclis toplantılarını takip eden ilçe başkanlarından birisiyim. Ocak (2023) ayı meclis toplantısında meclis üyelerimiz ve muhalefete saldıran Ömer Çetinkaya aslında kendisini ve kendi zihniyetinin ahlaki durumunu bir güzel özetledi. Meclisin en tecrübeli ismi Ömer Başkanın yalancılığına, iftiralarına, hedef göstermesine utanarak şahit oldum. Şahit oldum güç zehirlenmesine, bir hukukçunun birilerine yaranması için söylediği yalanlarına, eski bir müezzinin siyasi ikbali için İYİ Parti ve CHP’ye terörist göstererek hedefe koymasına tek kelime ile yazıklar olsun diyorum. 

Esenler Belediyesinin AKP’li başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya, meclis oturumunda “Sizin adalet teraziniz olmadığı gibi vicdanınızda yok.  Bakın İYİ Parti %9 oy alıyor biz % 48 oy alıyoruz ve siz bize “gideceksiniz “diyorsunuz. Bu millet sizin gibi üçkâğıtçı milliyetçilere güvenmez, sizin kimliğiniz yok, isminiz yok. Ne olduğunuz belli değil” diyerek hakaretler yaparak incitici sözler söylemişti. Ben bu çirkin ve incitici sözleri kendilerine iade ediyorum. Bir hukukçunun ağzına yakışmayacak sözleri ancak böyle bir zavallı söyler. Söyledikleri aslında kişinin kendisini tariften ödeye değildi. Çetinkaya kendisini ve AKP’yi böyle bir konuşma ile özetlemiş oldu. 

“YALAN VE İFTİRA AKP’LİLERİN RUHUNA İŞLEMİŞ”

Çetinkaya, meydanı boş zannetmesin çünkü her yaptığı yanlışta karşısında Esenler halkının menfaatlerini kollayan, halk adına mecliste bulunan iki kurşun askerimizi ve İYİ Partiyi bulacak. Siyasi şov yapmak için ve abilerine hoş görünmek için meclis sıralarını işgal etmek, birilerine yalakalık yapmak için söz söylemek AKP’lilerin ruhuna işlediği gibi bir hukukçu ruhuna nasıl işlediğine şahit oldum. Çetinkaya aşağılayıcı bir dille ve hakir görme içgüdüsüyle ne dediğini bilmiyor, konuştukça rezil bir duruma düştüğünü anlamayacak kadar bilgi yoksunu birisi olduğunu kanıtlamış oldu. 

Meclis iftira atma, gündemi saptırma ve birilerini karalama yeri değil, meclis halkın sorunlarının konuşulup çözüm yollarına kafa yorulan ve gerçeklerle yüzleşme yerdir.  Ama AKP’liler yüzleşmeden korkan, vicdanlarının sesine kulakları dıkalı, abilerinden altığı talimatla rakiplerini korkutmak, yıldırmak, halkın çıkarlarından ziyade halkın geleceğini birilerine peşkeş çekmek için mecliste varlıklarını sürdürüyorlar. UCUBE sözü kendilerine batmış ve alınganlık göstermişler, ucubenin kelime anlamını anlamayacak kadar çapsız ve cahiller AKP sıralarında koro halinde muhalefete aşağılık, yalan, yanlış , iftiralarla dolu sözlerle saldırdılar.

“TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞINA ÖVGÜLER YAĞDIRAN AKP’LİLERDİR”

Bizlerin terörle bir bağlantısı olmadığı halde bizlere terörist dediler. Meclisi izleyenler, Ömer Başkanı dinleyenler veya bugüne kadar yapılanları bilmeyenler zannederler ki Oslo’da İmralı’da terör örgütleri ile muhalefet pazarlık yapmış, Habur’da çadır mahkemelerini muhalefet kurmuş. Veya Esenler cumhuriyet meydanından terör örgütü elebaşına muhalefet “ulvi insan, gönüllerin sultanı, hoca efendi hazretleri” övgü dolu sözleri haykıran, methiyeler dizenmiş. Vatan haini İskilipli Atif’i muhalefet onura yapmadı AKP’li belediye başkanı Göksu ve etrafında olan Ömer Çetinkaya ve şürekâsı tüm bu haltları işledi. Bir kara cahile hoca efendi diyerek elini eteğini öpenler bizlere terörist diyecek kadar şaşırmış olmaları belli ki gidiyorlar ve kaybetme korkusuyla saldırılarına devam ediyorlar.   

Bunlara hesap sormanın zamanı geldi, işte o hesabi bu halk demokratik yollarla sandıkta soracağına hiç şüphem yok, güç zehirlenmesi yaşayanları davulla, zurna ile göndereceğimizin sözünü milletimize veriyorum. Çetinkaya, şunu bilsin, gidecek ve biz geleceğiz ama biz kendilerinden intikam almak için gelmeyeceğiz. Biz kendilerine adamlık nasıl yapılır, nasıl halka hizmet yapılır, nasıl adalet sağlanır, devletin eşit hakkaniyet kuralları ile nasıl yönetileceğini, insana saygı ve sevginin nasıl sağlanacağını İYİ Parti iktidarında kendilerine öğreteceğiz ve göstereceğiz.  

“BİZİM SİYASİ AHLAKIMIZ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİ KUCAKLAMAKTIR”

Ömer Çetinkaya bize üçkâğıtçı dedi, biz üçkâğıtçı olmadığımızı, bizim terörle bir bağlantımız olmadığını bildiği halde böyle bir talihsiz konuşmayı üstelik yüzü kızarmadan söylemesi şaşkınlığından ve birilerinin zorlamasıyla yaptığını düşünüyorum. Kul hakkı yiyenlerin, halkı yoksullaştıranların, terör örgütleri ile ortaklık yapanların, Atatürk’e hakaret yapanların, ballı ihaleleri yandaşlarına peşkeş çekenlerin günahları elbette faza olur. Ömer Çetinkaya ve etrafını sarmalayan parmak kaldırıp indirenlerin bu son provokasyonuna biz gelmeyeceğiz. Bizim siyasi ahlakımız kimseyi ötekileştirmeden, iftira atmadan, yalan söylemeden makul siyaset kuralları içinde halka ve hakka hizmettir” dedi.       



Sabahattin seçgin
8.01.2023 17:59:04
Doğru bir tespit güç zehirlenmesi

Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI ÇETİNKAYA’ TUTTU
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli