İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KARA SOKAKTA BAYRAMLAŞTI…

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KARA SOKAKTA BAYRAMLAŞTI…

İyi Parti Esenler İlçe Başkanı ve 2. Bölge Milletvekilleri Esenler Cumhuriyet Meydanında Halkla Bayramlaştı. Geçmişin alışkanlıklarına son verdiğini, ilklere her zaman imza atacağını söyledi…

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve ilçe teşkilatı Ramazan bayramının ikinci gününde iki davan arasına sıkışarak yapılan Bayramlaşma geleneğini ters düz yaptı. Siyasi partilerin ilçe merkezlerinde yaptıkları bayramlaşma törenini vatandaşlarla meydana kurulan stantta gerçekleştirerek bir ilke imza attı. 

İYİ Partinin Esenler’de ki bayramlaşma standında çocuklar pamuk şekerle sevindi, büyükler ise günümüzde lüks gıdalar listesinde olan lokumla buluştu. Yanı Esenler Cumhuriyet Meydanında ki İYİ Partinin Bayramlaşma standında bayramı bayram gibi yaşadı.

İyi Parti Esenler İl Başkanlığının bayramlaşma etkinliğine, eski İstanbul il Başkanı 2. Bölge Milletvekili adayı Buğra Kavuncu ile birlikte çok sayıda milletvekili adayı katılarak vatandaşlarla bayramlaştılar. Kavuncu çocuklara pamuk şeker ikramında bulunurken ilçe Başkanı Kara ve ilçe teşkilatı lokum dağıtarak Esenler halkından oy istediler. 

 



Sabahattin seçgin
22.04.2023 21:20:43
Halkın sempatisini kazanarak İYİ'ler kazanacak herşey güzel olacak.

Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI SOKAKTA BAYRAMLAŞTI…
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı