İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KARA SAHAYA İNDİ

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI KARA SAHAYA İNDİ

İYİ Parti Esenler yerel seçimler için sahaya indi. İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu bugün Esenler Yavuz Selim Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu Esenler Yavuz Selim Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Kara ve yönetimi yapılan esnaf ziyaretinde, yerel seçimlerde vatandaşların İYİ Partiye oy vermelerini isteyerek nasıl bir aday belirleyeceklerini vatandaşlara anlattı.  

Kara: Yerel seçim çalışmalarımıza esnaf ziyaretlerimizle başladık. Öncelikle yerel seçime mahalle muhtarlarımızı ziyaretlerle devam ediyoruz. Muhtarlarımız bizler için çok önemli ve değerlidir. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgileri deeğerlendirerek  çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Bugün Yavuz Selim mahalle muhtarımız Recep Yavaş’ı ziyaret ettik.

Esenler’de henüz aday belirlemedik, genel merkezimiz ve il başkanlığımız bizlere vereceği talimatla yol haritamızı belirleyeceğiz. Bakınız Siyasi partiler, demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez unsurlarıdır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak çalışırlar. İlçe Başkanları da parti tüzüğüne ve parti politikalarına riayet yaparak üst yönetimlerin vereceği kararlara bağlı kalarak görevlerini yaparlar. Bu nedenle bizler kendi kafamıza göre aday belirleyemeyiz. Bizlere yetki verirlerse adayımızı açıklarız.  

Esenler’de belirleyeceğimiz adayımız seçmenden oy isteyebilecek potansiyele sahip, geniş seçmen kitlesini etkileyebilecek, vizyon sahibi, toplumun güvenebileceği liyakat sahibi olması önceliğimizdir. Yerel seçimde seçmen partiyi değil, adayı daha çok öne çıkartarak oyunu kullandığını biliyoruz. en iyi aday” ile seçime girmek ve en iyi adayı belirlemek bizim görevimizdir. Bizler teşkilatımızla yerel seçime  hazırız genel merkezin vereceği kararı bekliyoruz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI SAHAYA
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli