“İYİ PARTİ İKTİDARINDA MUTFAKLARDA DERT DEĞİL TENCERE KAYNAYACAK”

“İYİ PARTİ İKTİDARINDA MUTFAKLARDA DERT DEĞİL TENCERE KAYNAYACAK”

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Oğuz’u ilçe merkezinde karşıladıktan sonra, ilçe teşkilatı ile Esenler’de mahallelerde esnaf ziyaretinde bulundular ve vatandaşları dinlediler.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, esnaf ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, partilerinin bir ihtiyaçtan dolayı kurulduğunu ve tek hedeflerinin halka hizmet olduğunu belirtti.

Kara, “her zaman olduğu gibi bugünde Esenler’de mahallelerimizde halkımızı dinledik, esnaflarımızla konuştuk. Biz kararlıyız, gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. İyi parti olarak öncelikle tüm yurttaşlarımızın gönlünü almaya çalışıyoruz. Gittiğimiz yerde, konuştuğumuz insanlarımızın bizlere gösterdiği ilgi büyük ama AKP’ye ise tepkiler çok büyük. Bugün vatandaşlarımızla Türkiye’nin gündeminde olan konular üzerine konuştuk. Aslında biz konuşmadık, esnaf ve sokakta karşılaştığımız vatandaşımız konuştu,onları dinledik. Esenler’liler dertli, öfkeli ” adaletsizlikten, geçim zorluklarından ve mülteci meselesinden” dert yandılar, iktidara artık güvenmediklerini söylediler.

“İYİ PARTİ İKTİDARA HIZLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜYOR”

İl Başkan Yardımcısınız Fatih Oğuz,  meclis üyemiz Lütfi Kahveci ve mahalle teşkilatlarımızla bugün yaptığımız esnaf ve halk ziyaretimiz seçim çalışması değil, halkın sorunlarını, yaşadıkları sıkıntıları duymak, esnafı ve halkı dinlemek oldu. Bizler aldığımız notları, edindiğimiz izlenimleri genel merkezimize rapor edeceğiz ve sorunların çözümleri konusunda genel merkezimizin yapacağı çalışmalara katkı sunmuş olacağız. Bakınız İYİ parti iktidara hızlı bir şekilde yürüyor, bizler bu yürüyüşe, hedeflediğimiz iktidara ulaşmak için gece demeden, gündüz demeden ilçe teşkilatımla çalışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yapılan son anketlerde partimizin günden güne büyüdüğünü ve yükselen oy oranını iktidar ve ortaklarının aklını başından altığını görmekteyiz.  

“İYİ PARTİ İKTİDARINDA MUTFAKLARDA DERT DEĞİL TENCERE KAYNAYACAK”

Arkadaşlarımla birlikte çok çalışarak hem ilçemize hem de partimize hizmet etmek için gayret göstereceğiz. Biz deneyimli kadrolarımızla iktidara hazır bir partiyiz. Halkımızı çok üzdüler, çok yordular ve birileri zengin olurken halkımız yoksulluk patağına gömüldü. Kimse umutsuzluğa kapılmasın elbette yapanın yanında hiçbir şey kar olarak kalmayacak. Çünkü iyi parti var, iyi parti halkımız için var, ülkenin geleceği, çocuklarımızın yarınları olan mutlu Türkiye’yi biz kuracağız. Bizim iktidarımızda Mutfaklarda dert değil tencere kaynayacak ” dedi.

İyi parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Oğuz: Değerli İlçe Başkanımızla, meclis üyelerimizle ve teşkilatlarımızla çok güzel ve uyum içinde çalışıyoruz, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek raporlar hazırlıyoruz. Hazırladığımız raporları genel merkezimize bildiriyoruz. Bugün yaptığımız çalışma secime dayalı bir çalışma değildi. Ama her şeye rağmen çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik, böyle çalışmalar teşkilatlarımızı diri tuttuğu gibi halkımıza dokunmak, selam verip selam almak gibi birçok konuta yararlı oluyor. Yanı önce gönül alacaksın ki sonra vatandaştan oy istemeye yüzün olsun, biz inanın ki gönlünü aldığımız insanımızın da oyunu aldık bile. Bugün gördüğüm manzara ise İktidar partisi ve yönetenler vatandaşın tepkisini, nefretini alması yönündeydi ” dedi.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli