İYİ PARTİ ESENLER SEÇİM MARATONUNA HIZLI GİRDİ

İYİ PARTİ ESENLER SEÇİM MARATONUNA HIZLI GİRDİ

İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara AKP iktidarına karşı mücadele kararlılığı ile sokakları arşınlıyor. Kara ve ekip arkadaşları halka ulaşarak hergün bir oy kazanmanın peşine düşmüşken ana muhalefet kış uykusuna yattı.

İYİ Parti Esenler Esenler ilçe başkanı Ömer Kara ve ilçe teşkilatı AKP’yi iktidardan düşürmek, Cumhur ittifakına seçim kaybettirmek için hummalı bir çalışma ile hergün sokakları arşınlıyor. 

KARA, “hedefimiz Esenler’de iyi partinin oylarını yükseltmek, partimizin iktidar olması için gerekli çalışmaları yapmak, halkımızın daha fazla refah ve daha fazla özgürlüğe ulaşmasını sağlamak gündemimizdeki önceliklerimizdir. İYİ Parti olarak hedefimiz büyük, büyük hedefleri olanlar çok çalışmalıdır. AKP’nin saray düzenini, hanedanlığı ve Erdoğan diktatöryasını yıkmak istiyorsanız gece gündüz yorulmadan çalışmak gerekir. Bizde çalışarak, halka el uzatarak istediğimiz hedefe doğru koşuyoruz” dedi.

İYİ Parti Esenler Esenler ilçe başkanı Ömer Kara böyle düşünürken ve hergün sokaklarda, mahallerde halkla bütünleşirken, ana muhalefet kış uykusuna yattığı Esenlerde yurttaşlar ana muhalefetsiz bir seçim süreci yaşıyor. 

“CHP’LİLER PARTİ İÇİ İKTİDAR OLMAKLA YETİNİYOR”

Ana muhalefetin Esenler’de oya ihtiyacı olmadığı algısı, CHP’lileri çileden çıkartı. İYİ Parti ve diğer siyasi partiler emek harcarken, emeksiz bir mücadele ile Esenler’de oya ihtiyacı olmayan AKP saltanatını yıkmanın mümkün olmadığını birileri CHP’lilere anlatmalı. AKP’nin oy deposu olan Esenler’de AKP bile harıl harıl çalışırken CHP İlçesi neden çalışmadığının cevabını vatandaşlar şöyle verdi “ Ülkeyi ve ilkeleri satan bir ilçe başkanından ve yönetiminden beklenen olsa olsa çalışmamaktır. CHP zaden AKP’nin iktidardan gitmesine yaklaşmadığını bilmeyen yok. CHP’liler parti içi iktidar olmakla yetinenlerdirler” dediler. 

Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu kadrolarla siyaseti tekeline alıp kendisinin adaylığını masaya dayatması, vatandaşlar tarafından hayretle karşılanıyor. Bakalım bu anlayış nereye kadar varacak, bakalım bu çalışmayan kadrolara güvenen Kılıçdaroğlu aday olabilecek mi, aday olduktan sonra bu emek hırsızları ilçe başkanı ve yönetimiyle kazanabilecek mi? CHP Esenlerde en zayıf halkadır, oy oranı ise sukutuhayalden başka bir şey değildir… 

Bizden söylemesi...Masanın bitmeyen aday tartışmaları devam ettikçe ülke bu girdaptan asla çıkmayacaktır…

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli