İYİ PARTİ ESENLER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İYİ PARTİ ESENLER ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, kadın kolu başkanı ve yönetimi bu yıl 24 Kasım Öğretmenler gününde bir program yaparak ilçedeki tüm Okulları ziyaret edip çiçek hediye ederek öğretmenlerin bu önemli gününü kutladılar.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, öğretmenlerin sorunlarını dinledikten sonra yaptığı açıklamada, “İyi partinin varlık sebebi her nerede ne gibi bir sorun varsa o sorunu çözmek, ülkeyi fabrika ayarlarına dönüştürmek içindir” dedi.

Haber/ Serkan Basut

ÖĞRETMENLERİN İÇİNDE BULUNDUĞU TABLO HER ŞEYİ ÖZETLİYOR

Kara, “ülkenin tek bir Başöğretmeni vardır: kabul etseler de etmeseler de o başkomutan M. Kemal Atatürk’tür. Üzülerek söyleyeyim aydınlık yarınlarımızın ışığı, geleceğimiz olan çocuklarımızın ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için karşılıksız eğitim veren öğretmenlerimiz mutsuz, üzgün ve tepkili olduklarını gördüm. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yöneticiler, siyasiler ve etkin kişiler her zamanki gibi öğretmenlere övgüler dizmek için sıraya girdiklerini gözlemledim. Öğretmenlerin içinde bulunduğu maddi ve manevi tablo her şeyi özetliyor. Bu karanlık tablo AKP iktidarının eseri ve öğretmenlere ne kadar değer verdiklerinin somut göstergesidir.  Hz. Ali'nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözü bugünün AKP zihniyetine uymuyor, onlar harf öğretenleri kendilerine kul yapmak için uğraşıyorlar.

“MEB, ÖĞRETMENLERE EŞİT YAKLAŞMIYOR”

Bugün öğretmenlerimizle yaptığımız görüşmelerde, eğitimde yaşanan sorunlar, Öğretmenlik Meslek Kanunu, kariyer basamakları sınavı ve AKP iktidarının eğitimde yarattığı tahribat ile ilgili konularda görüş bildirdiler. Mülakatların hakkaniyetle yürütülmediğini MEB’in öğretmenlere eşit yaklaşmadığına dair şikayette bulundular. Ayrıca eğitim emekçisinin ne kadar zor bir tabloya terk edildiğini aynı zamanda eğitimin önem sırasında ne kadar geriye itildiğini bizlere anlattılar. Bizlerde kendilerine İYİ Parti iktidarında bu sorunların aşılacağını, kırılan kalplerin, eğitimde yapılan tahribatın düzeltileceğini ve meslek onurunun tekrar kazandırılacağını söyledik. Çünkü bizim genel başkanımız Sayın Meral Akşener’inde bir öğretmen olduğunu kendilerine söyledik.    

İYİ Parti olarak, Öğretmenlerin yılda bir kez Öğretmenler Günü’nde hatırlanmaya değil, sorunlarına samimiyetle ve çözüm odaklı yaklaşılmasına dair projelerimiz olduğunu anlattık. Bu nedenle öğretmenlerin kazanımlarına göz diken ve emeğini küçümseyen anlayışa İyi parti iktidarında ve kadrolarında yer yok, biz bu anlayışa son vereceğiz” dedi.

 



Şefik Arman
4.12.2022 20:51:10
Sevgili Üstadım O gün Müdür beyin Odasında Dikkatini çekerim Gelecek Partisi Daha kalabalıktı..!! Saygı Sevgi ve Muhabbetle Selamlıyorum..

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı