İYİ PARTİ ESENLER İLÇESİNİN DEMOKRASİ ŞÖLENİ PAZAR GÜNÜ...

İYİ PARTİ ESENLER İLÇESİNİN DEMOKRASİ ŞÖLENİ PAZAR GÜNÜ...

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, tüm yurttaşları 27/ 11 / 2022 tarihinde Pazar saat 14.00’te Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek demokrasi şölenine davet etti.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ş. Ömer Kara, Esenler ilçemizde yapacağımız ilçe kongremizde partili, partisiz herkese demokrasi şöleni yaşatacağız. İlçe yönetimimle büyük titizlikle ilçe kongremize hazırlandık.

“İYİ’LERİN KONGRESİ ŞÖLEN HAVASI İÇİNDE GERÇEKLEŞİR”

Kongremiz iktidara yürüyüşümüzün kongresi olacak. Cesurlar hareketi kongrelerinde ve kuruluşunda tek amaç var; o amaç, insana hizmet, çevreye duyarlılık, vatan ve millet sevgisidir. Bakınız; Hukukun üstünlüğü ve demokrasinin gelişmesi, yerleşmesi, özgürlüklerin önündeki engellerin kalkması içim verdiğimiz mücadelede, halkına sahip çıktığı gibi sokakta ki teşkilatına da sahip çıkmak suretiyle yüce ve erdemli bir liderlik örneği gösteren Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu ilkelere bağlı kalarak İYİ’lerin kongresi şölen havası içinde gerçekleşir.

“MÜCADELEMİZ BU UCUBE BAŞKANLIK SİSTEMİNDEN KURTULUŞ MÜCADELESİDİR”

Kongremize katılan ve davetimize olumlu yanıt veren herkes bizlerin baş tacıdır, misafirlerimizdirler. Kongrede demokratik bir yarış olacak ve bu yarışta yer almak isteyen, bende bu yarışta varım diyen tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar dilerim. Bu mücadele bu ucube başkanlık sisteminden kurtuluş mücadelesidir, bu mücadeleye omuz veren, halkımızın hizmetinde bulunmak isteyen, bu ucube sistemden kurtuluş için bayrak açan başta halkımız olmak üzere herkese selam olsun” dedi.  

 



Sabahattin seçgin
22.11.2022 07:24:26
Başkanım arkanızdayız size güvenimiz tamdır

  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli