İYİ PARTİ ESENLER İLÇE KONGRESİNE ÖN SEÇİMLE GİDİYOR

İYİ PARTİ ESENLER İLÇE KONGRESİNE ÖN SEÇİMLE GİDİYOR

İyi parti Esenler ilçesi 27 Kasım Pazar günü alınan ilçe kongre kararına demokratik kurallar çerçevesinde ön seçimle hazırlanıyor…

İyi parti Esenler İlçe merkezi Pazar günü bayağı hareketli, bir o kadar mahallelerden gelen üyelerin heyecanlı saatler olduğu günlerden birin yaşadı. Mahallelerde ilçe merkezine üyeler akın etti kurulan demokrasi sandıklarında oylarını kullandılar.

“İYİ PARTİ, SÖZDE DEĞİL ÖZDE DEMOKRASİYE İNANAN BİR PARTİDİR”

İyi parti Esenler ilçe Başkanı Ömer Kara: 27 Kasım Pazar günü ilçe başkanlık seçimleri için yoğun ve tempolu çalışma yapıyoruz. Genel merkezimizin aldığı kara doğrultusunda ilçe kongremize hazırlanıyoruz. Bakın İyi parti demokrasiyi savunan ve demokrasiye inanan bir partidir. Yıllardır siyasi partilerin tüzüklerinden, siyasi parti yasalarından herkes rahatsızlığını belirtiyor ama gereğini yapmıyorlar, siyasi partiler yasası sil baştan yeniden yapılmasın en çok İyi parti olarak bizler istiyoruz. Bizler demokrasinin kurallarını işleterek, genel merkezimizin talimatıyla mahalle delege seçimleri için sandık kurduk, üyelerimiz özgür iradeleri ile delege olacaklar ve özgürce demokratik hakları olan seçme seçilme hakkını kullanacaklar.  İYİ Parti, Sözde değil özde demokrasiyi uyguluyor.

Bugün ilçe merkezimizde sandık dedik, demokrasi ve kuralları dedik ve İlçe merkezimizde oluşturduğumuz divan üyeleri gözetiminde ön seçim yaparak İlçe Başkanını belirleyecek 430 delegelerimizi seçiyoruz. Tekrar diyorum her İyi partilinin olmazsa olması demokrasidir, demokrasiye inancımız sonsuzdur.

Kara: İlçe kongremize aday olacak arkadaşlarımızın cesaretle aday olmasını, vatandaşlarımızın kongremize gelip izlemesini yürekten istiyorum. Çünkü biz kavga değil, demokratik bir yarış yapacağız, biz kazananı tebrik ederek elini sıkacağız, kazanan arkadaşlarımızla omuz omuza verip çalışacağız. Aslında biz seçime değil demokrasi şölenine hazırlanıyoruz” dedi



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli