İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara’dan CHP’ye ziyaret

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara’dan CHP’ye ziyaret

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetimi, kongrede CHP İlçe başkanı seçilen Cemal Kaya ve yönetimini CHP İlçe merkezinde ziyaret etti.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, CHP Esenler ilçesi başarılı kurultay geçirdiğini, kurultay salonunda gözlemlediğini  söyledi ve yapılan ziyaretle CHP Esenler ilçe başkanını ve arkadaşlarını kutladı. Karşılıklı değerlendirmede bulunan her iki başkan, yapılan ziyaretin önemli ve çok değerli olduğunu söyledi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, yapılan ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulundu. Kara, “Siyasetin gerilimden çıkması, iyi niyetin ön plana çıkması gerektiğini geniş hatlarıyla vurguluyorum. Bugün yönetim kurulum ve ilçe teşkilatımla CHP Esenler ilçe başkanlığına seçilen başkanı ve yönetimini tebrik ettik. Yerelin sorunlarını konuştuk ve sorunların çözümleri üzerine değerlendirmede bulunduk. Bundan sonrada karşılıklı ziyaretlerde bulunacağız çünkü taban bizden bunu istiyor. Önümüzde bir yerel seçim var bu konuta nasıl davranacağımız konusunda yapacağımız görüşmeler sonucunda bir karara varacağız. Görüşmelerden çıkan kararı kendi teşkilatlarımızla değerlendirdikten sonra kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: Parti Esenler Başkanı ziyaret
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı