İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI (YES) PROJESİNİ TANITTI

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI (YES) PROJESİNİ TANITTI

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, İstanbul’da başlatılacak olan yeni projesini basınla paylaştı. Proje kapsamında vatandaşların kaliteli ve güvenli hizmet alması, aynı zamanda ücretsiz ev içi Chek-Up hizmeti sunumu yapıldı.

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası tarafından “Yetkili Elektrikçi Güvenli Hizmet” sloganı çerçevesinde geliştirilen, İstanbul genelini kapsayan cep telefonu uygulaması YES (Yetkili Elektrikçi Servisi)  projesini basına anlattı.

20 Aralık 2023- Çarşamba günü İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İSTESOB) toplantı salonunda İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, başkanı Halük Bozali, proje hakkında basına bilgi verdi.

Basın toplantısına katılan İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, “Güçlü Türkiye, Güçlü Esnafla hayat bulur. Odamız bünyesinde birçok başarılı projeye imza attık. Elektrik Teknisyenleri Odasını hem sektöre hem de vatandaşa katkı sağlayacak olan YES Projesi için kutluyorum, emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi,

Proje hakkında bilgi veren İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali: “Elektrik malzemeleri ve montajı kaynaklı üzücü olaylara sıkça şahit oluyoruz. Yangınlar ve can kayıpları konusundaki bilinçsizlik karşısında İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası olarak, toplumu bilinçlendirmek ve güvenli hizmet alımını teşvik etmek amacıyla geliştirilen Yetkili Elektrik servisi (YES) projesi uygulaması Ocak 2024 de başlıyor. Proje içerisinde vatandaşın yararına sunulan hizmetlerimizden bir tanesi de “YES ücretsiz chek-up uygulamasını başlattık. Yetkili elektrikçi evinizin elektrik sisteminin kontrolünü yaparak rapor verecek. Proje kapsamında, belgeli ve sorumluluk sahibi tüm eğitimlerini tamamlamış Fen adamlarının vatandaşlara hizmet vermesini sağlamayı amaçlıyoruz”

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, devamında: “Toplumda çalışan elektrikçilerin çoğunluğunun belgeli olmadığını hatırlatarak, Yetkili Elektrikçi Servisi (YES) Projemiz ile vatandaşların yetkili elektrik teknisyenlerinden hizmet almalarını öneriyoruz, çünkü bu kişiler eğitim almış ve sorumluluklarını bilen profesyonellerdir. Projemizin bir parçası olarak, vatandaşlara yönlendirme hizmetleri ve danışmanlık hizmetleri sunarak bilgi eksikliğini gidermeyi de hedefliyoruz” dedi.

 

Sektörde bir ilk YES uygulaması ile tüm hizmetler elinizin altında…

Tüketicilerin rahatlıkla uygulama marketlerinden indirecekleri Yetkili Elektrikçi Servisi (YES) uygulaması içeriği;

“Arıza-Bakım-Elektrik”,

“Abonelik, Talep, Proje   ”,

“Güvenlik Kameraları Sistemleri”,

“Uydu-TVS istemleri”,

“Kompanzasyon Sistemleri”,

“G.E.S Kurulum ve Bakım”,

“Araç Şarj İstasyonu Kurulumu”,

“Elektrikle İlgili Bilirkişi”,

“Asansör Kurulumu-Arıza Bakım” hizmetlerini kapsamaktadır.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli