IŞILDAK: ÇAYKARA KAÇAK YAPILARA GÖZ YUMUYOR

IŞILDAK: ÇAYKARA KAÇAK YAPILARA GÖZ YUMUYOR

İstanbul/ Esenlerin saygın esnaflarından Eyüp Işıldak, Trabzon/ Çaykaralılara seslendi, “ Canım memleketim. Güzel ülkem. Sevginin tohumlarını atalım. Bu büyük imar rantına doğanın talanına gelin hep beraber son verelim"

Çaykara’nın Balık Gölü ve Aygır Gölü etrafında bulunan kaçak işletmeler, deniz bisikletleri ve zıplaynları Çevre ve Şehircilik Bakanlığına şikayet eden Eyüp Işıldak adlı vatandaşın talebini Bakanlık “Belediyeye şikayet edin” diye karşıladı.

Kaçak yapılarla ilgili çıkan yıkım kararları üzerine göller etrafında bulunan kaçak yapıların, deniz bisikletlerinin ve zıplayn’ın incelenmesini Çaykara Belediye tarafından yapılması gerektiği vatandaşa bildirildi. Işıldak, her kuruma dilekçe verdiğini ancak herkesiz topu birbirine attığını kaydetti.

İzinsiz İşlerin İncelenmesi Talep Edildi 

Trabzon’da son günlerde Valilik tarafından bildirilen kararla birlikte sahillerde bulunan kaçak yapıların yıkılması kararı gözleri kaçak ve ruhsatsız işletmelere çevirdi.

Çaykara’da bulunan Balık Gölü ve Aygır Gölü etrafında bulunan kaçak yapılar, deniz bisikletleri ve zıplaynlar ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığına şikayet dilekçesi yazan Eyüp Işıldak, “Çaykara’da Uzungöl’den 30 Kilometre yukarıda Demirköprü Mahallesi üst kısmında Balık Gölü etrafında kaçak kafeler var.

 



  • Salı 28.8 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.2 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu