İŞ İNSANI KERİM KARAKOÇ, CHP ESENLER BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI

İŞ İNSANI KERİM KARAKOÇ, CHP ESENLER BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI

CHP’den Esenler Belediye Başkanı aday adaylığı için ilk ciddi başvurusunu yapan Kerim Karakoç, gazetemizi arayarak önemli açıklamada bulundu. Karakoç, “ben Esenlere hizmet yapmak için adayım” dedi.

CHP’den Esenler Belediye Başkanı aday adaylığı için ilk ciddi başvurusunu yapan Kerim Karakoç, gazetemizi arayarak önemli açıklamada bulundu. Karakoç, “ben Esenlere hizmet yapmak için adayım” dedi. 

CHP’den Esenler Belediye Başkan aday adayı Kerim Karakoç, " Esenler için projelerim hazır ve projelerimi hayata geçirecek ekibimle hazırlıklarımı tamamladım. Geçmişten günümüze iş dünyasında ve sosyal hayatımda edindiğim deneyim ve tecrübelerimi önümüzdeki süreçte yapılacak olan 2024 Yerel Seçiminde Esenlerimize hizmet yapmak için CHP’den A. Adayı başvurumu yaptım. Yerel yönetimler konusunda deneyimli, bilgili ve projeliyim. Esenler’de Sevginin vefanın sadakatin fedakarlığın öncüsü olacağım.

Karakoç, “Esenlerin sosyal, kültürel, kentleşme, en önemlisi kentsel dönüşüm gibi alanlarda sorunlarının neler olduğunu veya neler yapılacağını biliyorum. Sorunlara çözüm üretecek projelerimiz ve çalışmalarımızla CHP’de görevi almaya, elini değil gövdemi taşın altına koymaya hazırım. Esenler İlçemizin yaşayanlarının içinde bulunduğu zorlukları, çıkmazları biliyorum ve ülkemizin sosyal ve ekonomik olarak ağır faturasını maalesef yoksulluk içinde boğuşan halkımıza kesildiğini, yoksul olan halkımızı daha da yoksullaştırarak bir avuç zümreye köle yapıldığını görmekteyiz. Bu manzara karşısısın da bir iş insanı olarak, üzerimize düşen sorumluluktan kaçamayız diyerek görev ve sorumluluk bilinciyle CHP Esenler Belediye Başkan A. Adayı başvurumu yaptım ve bu meşakkatli yola çıktım. 

Şu ana kadar tek resmi başvurusu olan ve en güçlü A. Adayı benim. Adaylığım sürecinde kimselere yük olmadan seçim çalışma yöntemimi projelendirerek programladım. Sahada çalışacak kalabalık bir ekibim var, projeli, donanımlı ve şehircilik konusunda deneyimli arkadaşlarımla göreve hazırım” dedi. 

KERİM KARAKOÇ KİMDİR?

Aslen Kayserili olan Karakoç, eğitim hayatını Kayseri Sümer İlköğretim ve Sümer Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden üstün başarı ile mezun olmuştur. İş hayatına atıldıktan sonra birden fazla sektörde başarılar elde ederek ülkesinin adını duyurmuştur.

Siyaset ve iş hayatında aktif olan Karakoç, 2015 yılında Kayseri’de inşaat sektörüne adım atmış, 2017 yılında ise gıda ve mobilya imalat sektörlerinde yatırımlar yaparak hem ülke ekonomisine katkıda bulunmuş hem de hemşerilerine iş olanağı sunmuştur. 2019 yılında İYİ Parti 27. Dönem Milletvekilliği adaylığında ve Kayseri Felahiye İlçesinde İYİ Parti ve CHP’nin ortak Belediye Başkan adayı olarak seçime katılmıştır. 2021 ve 2022 yıllarında iş ağını genişleterek, turizm ve otomotiv rent a car sektörlerinde Hollanda Amsterdam merkezli bir şirket kurarak yurt dışına yatırım yapmıştır.



Yusuf gülmez
26.12.2023 17:23:53
Hayırlı olsun başkanım

Eyüp IŞILDAK
26.12.2023 19:56:28
Kardeş hayırlı olsun bu servetinizin CAN SUYU tam olarak nereden geliyor. Net açıklama yaparsanız desteğim sizedir. ADAY adaylığımdan bile çekileceğim.

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli