İMZA VERDİM AMA OY VERMEYECEĞİM!

İMZA VERDİM AMA OY VERMEYECEĞİM!

Esenler İlçe Seçim Kuruluna uğradım- M. İnce’ye aday olması için imza verdim… Kimse kızmasın. İmza verdim ama hiçbir Cumhurbaşkanı adayına oy vermeyeceğim. Benim düşüncelerimi temsil etmeyen ,adaylara benden oy yok!

Hele hele ismimin özdeşleştiği CHP’ye ve CHP’nin adayına bırakın oy vermeyi selam bile vermeyeceğim. Neden mi? Ben belgeleri ile tacizini yazdığım kişilere hesap sormayan birisine ve o kirli taciz koruyucusunun vekil aday adayı olmasına karşı koymayan K.K’ye oy veremem. KK’nin  bırakın hesap sormasını genel merkezde adaylaşmak için kirli şahısla poz verdiğini yüreğim sızlayarak seyrettim.  Bu nedenle ve devrimci kimliğimle  kirli işlerin içinde olanlara oy verirsem kendimi inkar ederim.

İşin özü ben mağdur olan çocuklarımızın savunmasını yapmaya devam ediyorum. Yaptığım haber ve yayınladığım videoda bir iftira bir yalan varsa geç kalmadınız HODRİ MEYDAN buyurun iftiradan verin mahkemeye. Veremezler çünkü yazdıklarımın, söylediklerimin hepsi doğru ve mahkemede başka belgelerle karşılarına dikileceğim. 

Gelelim diğer adaylara 21 seneden beri karşısında durduğum bu duruşumdan dolayı bedeller ödediğim AKP’li birisine bugüne kadar oy vermedim vermeyeceğim. 

İşte belgeli tacız haberi- isyanım Kemal’e- Canan’a- Oğuz’a ve egemen olanlara, efendi seçmek için yırtınanlara. Tekrar söylüyorum o mağdur çocuklar siz CHP'lilerin çocukları değil mi?

BU VİDEOYU TEKRAR TEKRAR İZLE… Bakalım yüzünüz kızaracak mı ama sizin ar damarınız çatlamış…



Anahtar Kelimeler: VERDİM VERMEYECEĞİM!
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli