İMAMOĞLU’NDAN YALAN VE MONTAJ PEŞİNDE KOŞANLARA MEYDAN!

İMAMOĞLU’NDAN YALAN VE MONTAJ PEŞİNDE KOŞANLARA MEYDAN!

İBB Başkanı İmamoğlu, Eminönü Meydanı, Ragıp Gümüşpala Caddesi düzenlemesi, Ali Paşa Sarayı zemin altı otoparkı ve Sarayburnu Arkeoparkı ve Tekfur Sarayı Yaşam Parkı’nın açılışlarını yaptı.

Örgüt emekçilerinin yoğun katılım gösterdiği, Eminönü Meydanı, Ragıp Gümüşpala Caddesi düzenlemesi, Ali Paşa Sarayı zemin altı otoparkı ve Sarayburnu Arkeoparkı ve Tekfur Sarayı Yaşam Parkı’nın açılışı muhteşem oldu. Açılışa İST Milletvekili Gökan Zeybek, CHP İst. İl sekreteri Soner Özimer,  sanatçılar ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı. 

Haber/ Yılmaz Boyraz

İktidarın yerel seçimlere 12 gün kala yalan ve montaj peşinde olduğunu söyleyen ve yalana, montaja isyan eden İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Onlar anladılar ki; biz bu adamla ve bunun ekibiyle, bu anlayışla boy ölçüşemeyeceğiz. Belediyecilikte bunlarla yarışamayacağız. Pes ettiler, pes. Er meydanından kaçtılar. Ne yapmaya çalışıyorlar? Kumpas meydanına çekmeye çalışıyorlar. Seçimi iptal ettiler. O zaman ne oldu? Milletimiz bu sefer, tam 806 bin kez tuş etti. Şimdi kurgulardan, kumpaslardan, kışkırtmalardan medet umuyorlar. Seçim günü yaklaşınca göreceksiniz, daha yeni numaraları var. Bugünden itibaren 12 gün kaldı seçime. Şimdi 12 günde ne yapacaklar? Ekrem’i nasıl ederiz? Nasıl kumpaslar yaparız? Nasıl yalanları uydururuz? Mektup mu yazdırırız? Yeni montajlar mı yaptırırız? Kurgular mı yaparız? Yahu, isterseniz gidin Hollywood'da film çevirin, bu milleti aldatamazsınız kardeşim.

“HEPİNİZİN HUZURUNDA ONLARI TUŞ ETTİK

İBB Miras ve belediyemizdeki diğer görevlerinden bildiğiniz ve özellikle Fatihlilerin gönlünü çoktan fethetmiş olan, değerli yol arkadaşım, şimdi Fatih'te Belediye Başkan adayımız -inşallah sizlerin desteğiyle 1 Nisan'dan itibaren Fatih'e Belediye Başkanı yapacağınız- Mahir Polat Başkanımızla çok güzel işlere imza atacağız. 5 yılda, Fatih'te ve tüm İstanbul'da, bizden önce 25 yıl İstanbul'u yönetenleri biz ne yaptık biliyor musunuz? Burayı ihmal ettikleri için, burayı yok saydıkları için, hepinizin huzurunda onları güzelce bir tuş ettik, tuş. Belediyecilikteki üstün becerimizle ve performanslarımızla onları tuş ettik."



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı