İmamoğlu’ndan, Burcu Köksal’a sert tepki!

İmamoğlu’ndan, Burcu Köksal’a sert tepki!

İmamoğlu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar adayı Köksal'a sert yanıt verdi. İmamoğlu, Köksal'i işaret ederek, 'Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'a yanıt verdi.

İstanbul Bakırköy'de yurttaşlara seslenen İmamoğlu, Köksal'ı işaret ederek 'Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Özgürlük Meydanı Çevre Düzenlemesi etkinliğinde yaptığı konuşmasında partisinin Ayfan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözlerine sert bir dille tepki gösterdi. İmamoğlu, "Öyle ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüz ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak! Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim!" dedi.



Celâl Doğan
7.03.2024 13:43:10
Burcu köksal çok talihsiz konuşma yapmıştır.derhal belediye başkanligindan cektimeliler ! Burcu hanımdan gelen belediye başkanı gelmez olsun.genel duruma çok zara veriyor.

Anahtar Kelimeler: İmamoğlu’ Burcu Köksal’ tepki!
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı