İMAMOĞLU, GİYİMKENT VE ATIŞALANI PROJELERİ İÇİN HIZ ARTTIRTTI

İMAMOĞLU, GİYİMKENT VE ATIŞALANI PROJELERİ İÇİN HIZ ARTTIRTTI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Giyimkent Caddesi TEM kuzey yanyola bağlanacak, trafik rahatlayacak proje çalışmasına ve tamamlanmasına az bir süre kalan kavşak çalışmasında incelemelerde bulundu.

İmamoğlu çalışmaların hızlanması için talimat verdi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Giyimkentte yaptığı incelemenin artından Esenler/ Atışalanı Köy içi mevkiinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğünün önünde ki Halkına hizmet vermek için başlattığı sosyal proje alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İmamoğlu proje hakkında bilgi aldıktan sonra  çalışmaların daha hızlı ama dikkatli yapılması için talimat verdi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı bu kısa ziyarette kendilerine Esenler Belediye Başkan yardımcısı Ömer Cetinkaya’da eşlik etti. 

Başkan İmamoğlu’nu bu ziyarette, vatandaşların yanı sıra CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya, İyi Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, CHP ve İYİ parti meclis üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı.  



Dursun Cömert
4.09.2023 22:26:21
Sevgili Hüseyin Koç... Emeklerinize sağlık.... Gayretleriniz ve performansiniza içtenlikle soyliyeyim hayranım... Hep sağlıklı kalman dileklerimle... Dursun Cömert

  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı