İKTİDAR VE MUHALEFET SUS PAYI MI ALIYOR!!!?

İKTİDAR VE MUHALEFET SUS PAYI MI ALIYOR!!!?

Esenler Yavuz Selim Mahallesinde olduğu gibi bazı işletmelerin imar izni olmadan işlettikleri dükkânların proje alanı dışına taşmasına kimler, nasıl veya neyin karşılığında göz yumduğuna dair vatandaşın kafası karışık..

Esenlerin birçok yerinde proje alanı dışına taşmış işyerlerinin önünde gelişigüzel yapılan bina çıkıntılarına rastlamak kimseyi şaşırtmıyor. Esenler Yavuz Selim Mahallesinde bu aykırılık, kuralsızlık, çevre kirliliği ve yaya kaldırım işgallerine rastlayan vatandaşlar hem İktidara hem muhalefete tepkili.  Vatandaşlar, “Yarın birgün Esenler belediyesinin el değiştirmesi durumunda Üsküdar meydanında, İBB ve Üsküdar zabıtaları karşı karşıya geldiği benzer olayları Esenler’de yaşayacağız” dediler. 

“BİR ÇİVİ ÇAKTIĞIMIZDA ZABITA BAŞIMIZA UÇUŞUYOR”

İktidar ve muhalefet Belediye meclis üyelerinin böyle kuralsızlıklara, imara aykırılıklara sessiz kalması, duyarsızlığı Esenler halkı tarafından eleştirilerek “bu işin içinde iş var, kimler kime göre hatırlı, kimler neyin karşılığında bu işletme sahiplerini koruyor. Biz binamıza bir çivi çaktığımızda zabıta başımıza uçuşuyor ama bir bina alanı ve büyüklüğünde yapılan bu çıkmaları neden görmüyorlar?” diyerek tepki gösterdiler.

Bölge mühendislerini, zabıta ekiplerini zor durumda bırakacak bu tıp yanlışlıkların bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz. Bu işlerin düzeltileceği yer ve konunun tartışılacağı yer elbette Esenler Belediye Meclisidir, elbette konuyu meclise götürecek olan CHP meclis üyeleri olmalıdır. Muhalefet meclis üyeleri konunun aydınlanması için gerekli çalışmayı yapmazlarsa bizde vatandaşlarda “bu işin içinde iş var” deriz. Deriz siz bunun karşılığında ne kadar sus payı aldınız…?



Anahtar Kelimeler: İKTİDAR MUHALEFET ALIYOR!!!?
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli