İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI ESENLER TRAFİĞİ ALLAK BULLAK OLDU

İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI ESENLER TRAFİĞİ ALLAK BULLAK OLDU

Esenler-Merkez Camii önünde hatalı park yapan ve kural tanımayan bir otomobil sürücüsü  yüzünden  İETT otobüsü, Belediye tarafından yol kenarına konulan dubaya çarptı, trafik allak bullak oldu.

Esenlerin bitmeyen sorunu, müzmin hastalığı trafik sıkışıklığı ve otopark, bu soruna çare kimse olamıyor. Esenler’den Topkapı ve Bağcılar yönüne giden tek yol Esenler Merkez Camii önünden geçiyor, bu istikamette kural tanımadan, gelişigüzel park yapan araç sahipleri yüzünden sıkışık olan trafik, bir trafik kazası sonrasında tamamen tıkanıyor.

Bugün İETT otobüsü cami önünde park yapan bir otomobilin yanından geçmek için ileri geri manevralar yaptı ama nafile. Bu uğraşların sonunda İEET Otobüsü, Belediye tarafından yol kenarına konulan dubaya çarptı ve saatlerce otobüsün kaza raporunun yazılmasını bekledi. Olan otobüs yolcularına, işine gitmek için alternatif yollara, ara sokaklara giren diğer araçlara oldu. Esenler trafiği saatlerce allak bullak oldu.

Yetkililer böyle kuralsız park yapan ve trafiği zora sokan kişilere bakalım bir uygulama yapacak mı?

Bakalım bu kuralsıza Esenler Trafik ekipleri, Esenler Belediye Zabıta ekipleri nereye kadar tolerans tanıyacaklar…

Bakalım bu yol üzerine konulan çöp konteynerleri yerinde daha ne kadar duracak. Bakalım bu yolun trafiğini rahatlatacak çalışmalar yapılacak mı?

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli