HÜDAPAR CUMHURİYET KARŞITLIĞINA DEVAM EDİYOR

HÜDAPAR CUMHURİYET KARŞITLIĞINA DEVAM EDİYOR

Kadınlar okumasın, küçücük çocuklar evlendirilsin diyen, laiklik karşıtı ve cumhuriyetle barışık olmayan HÜDA PAR Esenler ilçe başkanı bugün yaptığı basın açıklamasında ne Cumhuriyetten, nede Atatürk’ten bir söz etmedi.

HÜDA PAR’ın, gerici, cumhuriyet karşıtı Esenler ilçe başkanı ve gençlik kolu başkanı basın açıklamasında Filistin halkına yanında ama cumhuriyetin yanında olmadığını belgeleyen konuşması izleyenler tarafından tepki aldı.

BASIN AÇIKLAMASINI İZLE VE GÖR NELER OLMUŞ…"Laikliğe karşı duruş, cihat çağrısı böyle olur"

Bunlar alanlarda bağırır ama "savaş, gel gidelim" deyince kaçacak delik ararlar.

CUMHURİYETLE HESABI OLAN “HÜDA PAR’IN” İNSANLIĞA FAYDASI OLMAZ!

İsrail zulmüne Türkiye’de olduğu gibi tüm dünyanın aydın ve çağdaş insanları tepkilerini en sert şekilde koyarken, yapılan katliamı alanlarda protesto etmeye devam ediyor. Bugün Esenler Cumhuriyet meydanında katliamları, domuz bağı yolu ile işlediği cinayetleri ile bilinen Hizbullah’ın devamı olduğunu gizlemeyen HÜDA PAR İsrail’i kınaması kimseye inandırıcı gelmedi. 

Bugün tüm Türkiye cumhuriyetin 100. Yılını kutlarken, HÜDA PAR gibi laiklik karşıtı, cumhuriyet düşmanları cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaması cumhuriyetçiler tarafından kınandı. Cumhuriyetini kutlamayan, laiklik karşıtı bir yapılanmadan ne Filistin halkına nede insanlığa bir fayda gelmez…!

 Çünkü… Çünkü… Cumhuriyet: Kul’un, kula kul olmasına son vermektir. Cumhuriyet kadın haklarının verildiği ve hiç kimsenin diğerinden farklı yanım yoktur demektir. HÜDA PAR gibi şerri yapılar: Kula kul olmalısınız. Ne kadar tarikat ve şeyhi varsa ona biat etmelisin anlayışını dayatır, onun için bunlar Atatürk ve cumhuriyet karşıtıdırlar.

HÜDA PAR’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu geçen yıllarda katıldığı bir programda "Hizbullah size göre bir terör örgütü mü" sorusuna, "Türkiye Cumhuriyeti'ne göre Hizbullah terör örgütü olabilir ama bana göre bir terör örgütü değil" diyerek cumhuriyete ve özgür düşünceye karşı olduğunu aleni ortaya koymuştu. 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı