“HANZO” ÜTEBAY VE EŞİ: ANAYASA MAHKEMESİ KAPATILSIN

“HANZO” ÜTEBAY VE EŞİ: ANAYASA MAHKEMESİ KAPATILSIN

CHP Esenler eski ilçe başkanı “HANZO” Bülent Ütebay, Anayasa mahkemesinin tarafımıza verdiği kararı beğenmeyerek, Anayasa mahkemesine itirazda bulundu.

CHP Eski ilçe Başkanı Bülent Ütebay, hukuka, demokrasiye, insan haklarına ve insanlık onuruna hiçbir dönem saygı duymadığı gibi bu sefer Anayasa mahkemesinin verdiği karara beğenmeyerek, Ütebay sülalesinin hukukunun yaşatılması isteği ile  Anayasa Mahkemesine dava dilekçesini sunmuş. 

“HANZO” Bülent Ütebay’in cehaletine eyvallah ama bir diğer tarafta ise “Hukuk sistemi tarafından himaye edildiğimizi iddia ederek” hukukçu kimliğini ayaklar altına alan İBB iştiraklerinin beslemesi, Baronun ilkelerine yakışmayan ve uymayan Avukatı Tuğba Ütebay’ın mahkemelerde yediği şamarla aklının başına almaması, bir hukukçunun rezil olması elbette tarafımızca üzülmemize neden oldu.  “Biz gazeteciler ve vatandaşlar olarak mahkemelerin verdiği kararlara saygı duyarken siz neden saygı duymuyorsunuz?”

Bak Hanzo Bülent Ütebay, kendini beş paralık yaptığın gibi eşin  Baronun ilkelerine yakışmayan ve uymayan Avukatı Tuğba Ütebay, hanımefendiyi de rezil ettin. Yaptığınız son hamle sizlerin ne kadar hukuk tanımazlığınızı ve cahil olduğunuzu gösteriyor. Gazetemizi yaptığı haberlerden dolayı mahkemeye vermenize ise sizlerin basın düşmanı olduğunuz gibi Anayasa Mahkemesi kararlarına itirazınız ise özgürlüklere ve evrensel hukuka karşı olduğunuzu gösteriyor.  

Avukat hanım şunu iyi bilin… Ve her yurttaş bilsin “Anayasa Mahkemesi bir konuda karar verdikten ve son sözü söyledikten sonra verilen karara katılmasak da buna uymak zorundayız”

Bak Ütebay sülalesi, hukuk tanımayan cahiller, Anayasa kararları olmasaydı Türkiye şu anda dünyanın en büyük dezenformasyon cennetlerinden biri olurdu. Anayasa mahkemesi direnmeseydi bugün Can Atalay, gezi tutukluları, Selahattin Demirtaş, yerel ve ulusal basın emekçileri ve nice Atatürkçü, cumhuriyetçi yazar, aydın, demokrat yurtsever hukuksuz bir şekilde en ağır cezalara çarptırılmış ama onların tek hak arayabileceği yer olan Anayasa Mahkemesi olduğunu hiç düşündün mü?  

Bak Tayyip’leşen Ütebay’larBaronun ilkelerine yakışmayan ve uymayan İBB beslemesi, haksız işbaşı yapan, hak edenlerin hakkını gasp eden  Avukat Tuğba Ütebay, AYM'deki yargıçların kim tarafından atandığına, hangi dönemde atandığına bakılmaksızın onların vicdanlarıyla karar vereceklerine, vicdanlı yargıçların olduğuna siz inanmazsanız da biz inanıyoruz.