“HANZO” ÜTEBAY “AJAN” TURNA ANLAŞTI!

“HANZO” ÜTEBAY “AJAN” TURNA ANLAŞTI!

CHP Esenler ilçe örgüt toplantısında Parası olmadığı için Belediye Başkan adayı olamadığını söyleyen “Hanzo” Bülent Ütebay’a örgüt üyelerinden yardım kampanyası desteği geldi.

CHP Esenler eski ilçe başkanı “Hanzo” Bülent Ütebay, örgüt toplantısında ağlatı, ağlatıldı. “AJAN” TURNA ise, sel olan gözyaşlarına dayanamayıp Ütebay, safına geçmesi bile durumu kurtarmaya yetmedi. Ütebay’ın ağzından salyalar akarcasına saldırdığı ilçe başkanı Cemal Kaya, sakinliğini korurken, Belediye başkanlığı seçimlerinde, 78 bin oy alan ve bugüne kadar Esenler’de CHP’lilerin bir türlü ulaşamadığı yüksek oyu alan Hasan Dalkıran’ı eleştiren  “Hanzo” Bülent Ütebay’a ne yazık ki kimse gerekli cevabı veremedi.

Değişim karşıtı, Cemal Canbolat amelesi “Hanzo” Bülent Ütebay’ın, söylediği yalan ve yanlış sözlere karşılık herşeye rağmen en güzel yanıtı yine CHP’nin parti emekçileri verdi. Ütebay ve sürüsü verilen cevaplar karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. 

Bu arada yılların deneyimli CHP’lisi “Ajan” Cafer Turna, meclis üyesi sıralamasına yazılmamasının öcünü nasıl alırım hesabıyla ilçe Başkanı Cemal Kaya’dan savrularak ihanetin bir kere daha kitabını yazarak eski düşmanı “Hanzo” Bülent Ütebay’ın safına geçmesi üzerine gergin ortan daha da gerginleşti.

CHP Esenler ilçe örgüt toplantısında eski ilçe başkanlarının " "cazgırlık" yapmasıyla başladı, her sözleri ortalığı karıştırdığı gibi “Hanzo ve Ajan” konuştukça CHP ilçe binasında huzursuzluk zirve yaptı. 

  • VİDEO İZLE ve gör ülkem yangın yeri bunların dertleri bakın neymiş… Yazık ülkeme yazıklar olsun bu zihniyette olan iki kafadara… Helal olsun kürsüden anlamıyla cevap veren konuşmacıya.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli