HALİL DALKILIÇ, TURGUT REİS MAHALLESİ MUHTARLIĞI İÇİN ADAYIM DEDİ

HALİL DALKILIÇ, TURGUT REİS MAHALLESİ MUHTARLIĞI İÇİN ADAYIM DEDİ

Yerel seçimler öncesi, muhtarlık için adaylıklar açıklanmaya devam ediyor. Esenler Turgut Reis Mahallesi Muhtarlığı İçin Halil Dalkılıç adaylığını açıkladı.

Ülke yangın yerine döndüğü bu günlerde, sorunların çözümün adresi bir kesime göre seçimler, bir kesime göre ise bana necilik. Bu algıyı tersyüz yapacağını söyleyen ve sorunları el ele vererek daha kolay çözüleceğini söyleyen  Esenlerin çocuğu Halil Dalkılıç, seçim sathı mahalline girdiğimiz bu günlerde, muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Halil Dalkılıç, Esenler Turgut Reis Mahallesi Muhtarlığı için adayım dedi. 

DALKILIÇ: “MAHALLEMİ SEVİYORUM, DAHA İYİSİ VE GÜZELİ İÇİN ADAYIM”

Muhtar Adayı Halil Dalkılıç; “Mahalle’nin sahipsizliğini bitirmek, yapılanmayanları yapmak, halkla yönetenler arasında köprü olmak için bu meşakkatli yola çıktım. Seçilmem halinde mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturacağım. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. 

Her zaman mahallelilerimin yanında olan, onların komşusu, evladı ve bir kardeşi olarak yaşanan bütün sorunlarını bilen birisiyim. Acı günde tatlı günde bir arada yaşadığım mahalle yaşayanlarına hizmet yapmak benim için görev olduğu gibi onurdur.  Allah’ın izni vatandaşlarımızın oylarıyla seçilip mahalleme hizmet yapmaya hazırım” diyen Halil Dalkılıç,  Esenler Turgut Reis Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli