“GURURLANMA TEVFİK GÖKSU, SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR!”

“GURURLANMA TEVFİK GÖKSU, SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR!”

Esenler Belediye Başkanı Hacı Göksu, iftar programında, iftar çadırında, ramazan ayında hiç hoş olmayan bir iş yaptı. Gelecek Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan'ın elini sıkmadı

Esenler Belediyesi tarafından STK’lara düzenlenen iftar stantlarında kim kime dum duma… Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun iftar sonrası gezindiği ve oy avcılığı yaptığın STK stantlarında her akşam bir karışıklığın olması nedeniyle trafik karışıyor, öyle ki; siyasiler yanlışlıkla birbirlerine çarptı, bazen birbirlerine hasım hane bir bakış çaktığı bile oluyor. 

İşte bunlardan biri ve hoş olmayan olayın iki kahramanı karşılaşınca ortam buz kesti, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin’de olanlar karşısında önce şaşırdı, sonra sert tepki koydu.  Eski refah partisinden yol arkadaşı bugünün rakibi AKP’li Göksu ile Gelecek partisi Esenler Belediye Başkan Adayı aynı zamanda eski Saadet partili Mustafa Kaplan karşılaşınca uzatılan el havada kaldı.   

Gelecek Partisi adayı Kaplan’ın, Tevfik Göksu’nun elini sıkmak istemesi üzerine Göksu, “Bu kirli eli sıkmam” diyerek Kaplan ile tokalaşmayı reddetti. Yüzlerce vatandaşın bulunduğu salonda yaşanan olay üzerine 7-24 Esenler haber olarak Göksu’ya sorduk, “neden Kaplan’ın elini sıkmadınız?” Göksu’nun verdiği cevap “o bende kalsın” Belli ki ikili arasında geçmişten günümüze bitmeyen bir kavga var, bu kavga mahşere kadar süreceği belli oldu.

“Gururlanma Tevfik Göksu, senden büyük Allah var!”

Göksu’nun sergilediği nezaketsizlikle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, şunları kaydetti:

“Gururlanma Tevfik Göksu, senden büyük Allah var! Esenler Belediye Başkanının Ramazan Ayı Programında; Partimizin Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan’ın elini sıkmaması ve “bu kirli eli sıkmam demesi”, ne siyasetin ahlakına yakışır ne de Ramazanın ruhuna… İstanbul’u neden kaybettiğinizi bu kibirli yapıda arayabilirsiniz.”

Kaplan: Elimiz de yüreğimiz de tertemiz!

Göksu’nun nezaket dışı davranışını sosyal medya hesabından yorumlayan Gelecek Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan ise şunları yazdı:

“Elimiz de, yüreğimiz de tertemiz hamdolsun. Birileri istemese de Esenler’e temiz siyaseti hakim kılacağız. Ramazan’ın rahmeti ve bereketi Esenlerimizin ve ülkemizin üzerine olsun inşallah.”



Çetin Kaya
13.03.2024 18:02:04
Diğerleri de onun elini sikmasaydi keşke aynı duyguyu anlasaydi ve ekibine sahip çıkmış olurlardı

  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı