GÖKTAŞ: KADINSIZ DEVRİM OLMAZ, ŞİMDİ BİRLİK ZAMANIDIR!

GÖKTAŞ: KADINSIZ DEVRİM OLMAZ, ŞİMDİ BİRLİK ZAMANIDIR!

İki adayın yarıştığı CHP Esenler İlçe Kadın Kolu Başkanlığı kongresinde; Nezahat Atasoy başkan seçildi. Katılımın büyüklüğüne dikkat çeken kongrenin değerlendirmesini örgütten sorumlu Başkan yardımcısı Resul Göktaş Yaptı.

CHP Esenler ilçesi örgütten sorumlu Başkan yardımcısı Resul Göktaş: Son yılların en yoğun katılımlı ve

 demokratik bir kongresini yaşadık. Kadınlarımız aslında herkese ders verdi, kazananı var ama kaybedeni olmayan bir şölen yaşadık. Tek kazanan ise kadınların örgütlü mücadelesi oldu, her iki adayımıza ve oy kullanan örgüt emekçilerimize bizlere böyle büyük bir şölen yaşattıkları için teşekkür ederim.

Bakınız bazı arkadaşlarımız kongre sonrası ve kongre sürecinde partimize yakışmayan hal ve hareketlerde bulunarak kırıcı, incitici sözlerde bulundular. Bu kişilere en güzel cevabı, kadın kongre üyeleri seçtikleri kadın kolu başkanı Nezahat Atasoy  “Tüm kadın arkadaşlarıma sesleniyorum; el ele vererek CHP’yi iktidara taşıyacağız. Tek kazanan olacak, o da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” sözleri ile vermiş oldu. Bakınız; CHP’nin iktidar hedefini gerçekleştirmesi için heyecanlı, bilgili, güçlü ve liyakatlı bir kadın örgütüne ihtiyaç vardır, bugün seçilen arkadaşlarımız bunu başaracağına inanıyoruz. Kadınsız devrim olmaz, kadın olmadan kimse başaramaz.

Kadın kolu başkanımız ve ekip arkadaşları ince eleyip sık dokumuşlar. Demografik yapıyı öncelikleyerek, kimseyi kimliğinden, inancından dolayı ayrıştırmadan ve liyakat esasına göre, üreten, çalışan ve her kesimi kucaklayan CHP’yi iktidara taşıyacak bir yapı oluşturdular.  Yeni yönetim inanın üst yönetimin işini kolaylaştıracak, uyum içinde çalışarak partimizin politikalarını sokak sokak dolaşıp halkımıza anlatacak. Kimsenin kuşku duymayacağı bir liste var önümüzde, saygıyı, sevgiyi ve birlik içinde mücadeleyi, mücadele mevzilerini genişletecek büyütecek bir yapının oluşması şahsı hesaplar içinde olanları rahatsız yapabilir, biz böyle hesapların içinde olmayacağız. Bizim ötekimiz yok, tüm örgütümüzü aynı nazarda gören bir üst yönetimimiz var, inanın kazanan CHP Esenler oldu. Yarışan her iki adayımızda partimizin emek verenleridir, hepsini saygıyla selamlıyorum. Şimdi konuşmanın, eleştiri yapmanın, küsmenin zamanı değildir, dedikodulara kulaklarımızı tıkayarak CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımanın zamanıdır” dedi.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli