GÖKSU’YA MALZEME OLAN ZAVALLI CHP’LİLER

GÖKSU’YA MALZEME OLAN ZAVALLI CHP’LİLER

CHP’liler mecliste konuştular, Göksu’ya malzeme oldular, ağladılar sızladılar ama CHP’den nemalananlar olarak bu sefer AKP’nin dağıttığı kandil simitlerinden doyasıya nemalandılar…

CHP’nin nemacıları, Sorosdaroğlu’nun kulları, CHP İlçe başkanı, meclis üyeleri ve zehirlediğiniz gençlik kolları ile birlikte Meclis salonunda zavallı duruma düşmeleri ise yüreğimizi yaktı.

CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin 2023 tahmini bütçesini eleştirdi ve kendi işlediği suçları, peşkeş çekilmesine neden olduğu olayları, AKP’ile ortaklık yaptığını unutarak bakın neler söyledi…

  1. Şahin: Tesis yapılacak arsaları satıyorsunuz, okul arazilerini, eğitime ayrılan arsaları ya satıyorsunuz veya Anadolu yakasında ki ilçelerle takas yapıyorsunuz. İlçemizde devlet hastanesi yok. Esenler Belediyesinin mülklerini TÜRGEV’e 25 yıllığına ücretsiz tahsis ediyorsunuz” dedi

 

Gazeteci olarak kamu adına, halk adına… Soruyoruz… Bu peşkeşe yanı Esenler Belediyesinin mülklerini TÜRGEV’e 25 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi için bir önce ki dönem Göksu’ya ve Hasan Taşçı’ya İbni- Haldun üniversitesiyle protokol yapılması için senin partili meclis üyelerin hayır oyu verirken sen evet oyu verdiğinde bu peşkeşin ortağı olmuş olmadın mı?  Anlamadın mı bu imza ile Esenlerin kamu arazilerinin TÜRGEV’e peşkeş çekileceğini, be beyin hücreleri gelişmemiş yaratık.

  1. Esenler halkına ihanet eden, ihale kovalayan, Şahin konuşuyor…”Esenler halkının öz kaynaklarını satarak Esenlerin geleceğini karartıyorsunuz. Araçlar kiraladınız, araç başına yıllık ödeyeceğiniz kira bedeli 564 bin TL’dir. Bir aracın aylık kirası 40- 60 bin TL. Yanı başımızda AKP’li Sultan gazı belediyesi 73 araç satın alarak 100 milyon tasarruf ettiğini görmekteyiz” diyerek AKP’li belediyelerden örnekler verdi.  

 

Gazeteci olarak kamu adına, halk adına… Tekrar soruyoruz… Esenlerin öz kaynaklarını satanları neden CHP olarak mahkemeye vermediniz? Bir suç varsa veya suçlu varsa onu cezalandıracak olan yargıdır, bugüne kadar AKP’li belediye başkanını mahkemeye suç duyurusunda bulunmadığınıza göre ortada bir suçlu var diyemeyiz. Veremezsiniz, çünkü siz rant kovalayan birisisiniz, ortaklarınız ise yine eleştirdiğiniz AKP,’liler olduğunu yazdık. Okul arazisi ihalesinde ihale kapısında ne beklediğini açıklamadın.

Örnekler veriyorsun hem de AKP belediyelerinden. Övünerek bahsediyorsun AKP’li belediyenin başarısından. Utandın mı kendi partinin belediyelerinden, aklına gelmedi mi kendi partinin belediyelerinin faaliyetlerini o mecliste anlatmak.  

Son olarak senin ve ilçe başkanının çok eleştirdiği belediye başkanının size halkın parasıyla ikram ettiği kandil simitleri haram olsun… Haram olsun sizlerin kursağına giren halkın lokmaları.

Bir sonra ki haberimiz bakın İmamoğlu’nu ne duruma düşürdünüz, arayın M. Usta gibi bir teknik Usta'yı … Cafer Zurna’nın ağlaması nedenleri ile bir sonra ki haberimiz olacak…



Anahtar Kelimeler: GÖKSU’ MALZEME ZAVALLI ’LİLER
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli