GÖKSU’NUN AKILLI ŞEHRİNİ KÖPEKLER İSTİLA ETTİ!!!

GÖKSU’NUN AKILLI ŞEHRİNİ KÖPEKLER İSTİLA ETTİ!!!

Esenler’in Akılı şehri 15 Temmuz mahallesinin su ve fare baskınından sonra bu sefer sahipsiz köpeklerin istilası altında olduğu şikayetleri yağmur gibi geliyor. Akıllı Şehrin aklı şaştı!

Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun “Akıllı Şehri” Sokak köpeklerinin istilası altında. Göksu hazretlerinin akıllı şehrinin yaşayanları yoklar ve sorunlarla boğuşurken, sokak köpeklerinden korkan ve rahatsız olan vatandaşlar, veteriner personeline şikayette bulunarak bir çözüm bulunmasını istiyorlar ama veteriner çalışanları  şikayetleri dikkate almadıkları gibi efelenerek şikayet yapanlara hakaretler yaparak dalgasını geçiyorlar.     

Esenler 15 Temmuz Mahallesinde grup halinde gezen başıboş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşların şikayetlerini kimse dikkate almıyor. Veteriner çalışanları sorunun çözümü için değil sorunun derinleşmesi için ellerinden geleni yapıyor. Halbuki veteriner çalışanlarının maaşları işte o şikayette bulunan ve mağduriyet yaşayan insanların ödediği vergilerinden ödeniyor. Ama veteriner çalışanları almışlar arkalarına iktidar gücünü, oturmuşlar makama ve sıcak odalarında “keyfe keder çalışırız kimseden korkumuz yok” mesajını veriyorlar. 

Esenler belediyesine bireysel şikayetler devam ederken, Mahalle sakinlerinin kurduğu WAHATSAP hattı üzerinden başıboş veya sahipsiz Köpeklerle alakalı şikayetler gazetemize gelmeye devam ediyor.

15 TEMMUZ AKILLI ŞEHİRDE PANİK VE TEDİRGİNLİK VAR!

Başıboş köpekler oyun parklarında ağırlıklı olmak üzere özellikle çocukların sürekli kullandığı  vatandaşların işe gidiş geliş güzergahlarında, korku salıyor. Sokak köpekleri oyun parklarında daha sık yiyecek bulduklarından dolayı yoğunluğu o bölgelerde sağlayan sokak köpekleri hırçınlığa ve saldırılara devam ettiği söyleniyor. Sokak köpeklerinin 15 Temmuz Akıllı Şehirde Günden güne sayılarının artması halkta panik ve tedirginliğe yol açıyor. Vatandaş bu noktada başıboş sokak köpeklerinin çözüme kavuşmasını istiyor ama onlar istemekle kalıyor.

15 Temmuz WAHTSAP grubu yazışmaları böyle…

  1. Arıyoruz . Aldığımız cevap hep aynı GELİR ALIR AŞILAR KISIRLAŞTIRIR ALDIĞIMIZ YERE BIRAKIRIZ. 
  2. Hatta bir defa alındılar iki üç gün ortada yoktular sonra geri geldiler ve insanlar inatla bunları besliyor ki buradan gitmesinler.
  3. İlla birinin zarar görmesi mi lazım demek ki geri bırakmak nedir
  4. Okul inşaatının yanında yatsı namazında bana saldırdılar 5 tane birden bir sopa bulup kendimi zor kurtardım bu yaşta ve tecrübeme rağmen çocuk veya hamile bayan bu durumda kendini kurtaramaz özelilikle oralarda dikkat etmek lazım, tedbirli olmak lazım
  5. Yanımızda sopalarla işe yada okula gidemeyiz ki. O akşam toplantıda da söyledim lise öğrencisi oğlumu okuldan almaya ben gidiyorum sırf bu köpekler yüzünden. Artık illallah ettim yeminle… 
  6. Başımıza özellikle çocuklarımızın başına kötü şeyler gelmesini istiyorlar resmen. 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli