GÖKSU, ÜYE KAYDI YAPTI RAKİPLERİNİN ELİNİ SIKTI

GÖKSU, ÜYE KAYDI YAPTI RAKİPLERİNİN ELİNİ SIKTI

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, beraberindeki ilçe başkanı Umut Özkan ve AKP kurmayları ile bugün Cumhuriyet Meydanında elini sıkmayacağım dediği siyasi partililerin CHP hariç tümünün elini sıktı.

“CHP ALANDA YOK İFLAS ETTİ “

Seçimlere sayılı günler kala Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve AKP ilçe başkanı Umut’la birlikte stant çalışmasına katıldı. Göksu, AKP seçim standında üye kaydı yaptı. Başkan Göksu, daha sonra meydanda seçim çalışması yapan siyasi partilerin stantlarını ziyaret etti.  TİP, Yeşil Sol parti, daha sonra İYİ Parti stantlarını ziyaret etti, stant çalışanlarının elini sıktı, çalışmalarında kolaylıklar diledi ve kitlelere selam verdi. 

CHP’lilerin aylardır alanda olmamasına ve standının açılmamasına üzülen AKP’liler “bunlar iflas etmişler, bizlerden yardım isterlerse biz hazırız” dediler.

“GÖKSU, KARA’YI MAHKEMEYE VERECEKMİŞ “

Göksu, daha sonra İYİ Parti seçim standını ziyaret etti ama burada İlçe Başkanı Ömer Kara ile Göksu, arasında kısa bir diyalog yaşandı. İYİ Parti ilçe başkanıyla tokalaşan Göksu, “direk senin standının yıkılmasından benim haberim yok ama siz beni ve Kaymakamı suçlayan beyanda bulundunuz. Sizi mahkemeye vereceğim” dedi.  

İyi parti ilçe Başkanı Ömer Kara, “siz yıktırmadıysanız kim yıktı? Sizin “eliniz uzun” kamera kayıtlarına ulaşmanız an meselesi, kamera kayıtlarını bulamıyorum diyemezsiniz. Sakın kabloları fareler kemirmiş demeyin” dedi.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli