GÖKSU, İMAMOĞLU’NA VE CHP’LİLERE FENA ÇAKTI

GÖKSU, İMAMOĞLU’NA VE CHP’LİLERE FENA ÇAKTI

Esenler Belediyesinin AKP’li Belediye Başkanı Göksu, CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu’na nokta atışı yaptı. CHP’liler nokta atışına tek kelime edemediler ve koyun kaval dinler gibi dinlediler.

Göksu CHP ilçe Başkanına havuz adresi verdi- Peştamal, güneş kremi ve takunyalar  bizden dedi…

Esenler Belediyesinin 2023 tahmini bütçesinin görüşmelerinde, Göksu İmamoğlu’nu ve CHP’lileri yerden yere vurdu, dalgasını geçti, kartonlarla şov yaparak 20 yılda yapmadıklarının faturasını muhalefete kesti. Bir saat rötarlı geldiği mecliste en son kürsü hakkını kullanarak golünü attı.

İŞTE GÖKSU… İŞTE 20 YILIN FATURASINI KESTİĞİ KİŞİLERE SÖYLEDİKLERİ…

Önce İmamoğlu’na haklı olarak yaptığı sallamasyon, sonra ise projeler…

VİDEO İZLE…

GÖKSU, İMAMOĞLU’NA VE CHP’LİLERE FENA ÇAKTI

Esenler Meydanında İBB Proje yapacakmış, yahu 4 yol meydanında alanı boşaltan, trafiği yerin altına alan biziz. Bunlar dostları alışverişte görsün, CHP’nin Esenler ayağı öyle istemiş ve “ne olur bir şeyler yapın, halka biz övüneceğimiz bir şeyler söyleyelim. 4 yıl oldu” diye söylemiş olacaklar ki 9 projemizi durduran İBB Başkanı Esenlere gelmiş. Meydanda ne projesi başlatacaklarmış. Daha 4 yol meydanının planından bunların haberi yok. Buradan tramvay hattı geçiyor, Esenlerin suçu nedir ki o hattı iptal etmek istiyorsun. 30 bin Üniversite öğrencisi o proje ile Esenlere gelecekti ve esnaftan alışveriş yapacaktı.

“4 YOL MEYDAN PROJESİ OTOPARKIYLA BİR BÜTÜN PROJEDİR”

4 yol meydan projesi iki taş düzenleme projesi değil,  o proje bin kapalı otopark projesidir. Otopark nerede? Biz para vererek binaları kamulaştırdık, meydanı boşalttık ama İBB Başkanı kendi, reklamını yapmak için üç bina dikiyor 4 yol meydanına. Biz o meydanı boşaltmak için milyonlarca para harcadık, okulu taşıdık. Yahu siz CHP’li meclis üyeleri İmamoğlu’na neden bunları söylemediniz? Ama sizin dünyadan haberiniz yok, sizin kafanız değil mideniz çalışıyor.

“CHP’liler 20 yıldır siz neden meydana o otoparkı yapmadınız diyemediler ama koyun kaval dinler gibi dinlediler “

GELELİM PROJELERE…

Göksu, devam ediyor: 2000 konutu teslim ettik, 2000 konut daha teslim edeceğiz ve her yıl 2000 konut teslim edeceğiz. Siz bu meclisin üyesi olacaksınız ve bu bütçeyle bunlar yapılır mı diyeceksiniz? Siz soru soracaksanız İBB’ye sorun “250 milyon TL’lik kentsel dönüşüm projesi yaptınız ama kentsel dönüşüm yapmadınız”

Benim işim kaynak üretmek.  Projelerim Çanakkale’yi, Bilecik’i, Konya’yı gezdirmek,   oralara gitmek, Esenleri mutlu etmek. Türkiye’nin en büyük teknokentini yapıyoruz ama CHP’nin bu projeye ne zaman itiraz edeceğini bekliyoruz. Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonunu yapıyoruz. Amatör kulüpler merkezi, tüm kulüplere yer vereceğiz, elektrik alanında spor vadisi, kadın spor kültür merkezi, içinde yüzme havuzları. Gel CHP ilçe başkanı bak neler yapıyoruz” diyerek 20 yılda yapmadıklarını tam bu seçim atmosferinde yapacağını söyledi ama tüm bu söylemlere tek kelime diyemeyen bir muhalefet karşısında bulamayınca moralı biraz bozuldu…   



Anahtar Kelimeler: GÖKSU İMAMOĞLU’ ’LİLERE ÇAKTI
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli