Göksu İBB’yi Rüyasında Gördü

Göksu İBB’yi Rüyasında Gördü

AKP İstanbul İBB adayını belirlemek için teşkilat arasında teamül yoklamasını tamamladı.

AKP 81 ilde temayül yoklamaları yaparak aday belirleme sürecine başladı. En çok merak edilen illerin başında gelen İstanbul adaylığı için kimin öne çıkacağı merak konusu olmuştu.

HABER: SERKAN BASUT

Bize ulaşan bilgilere göre AKP İstanbul İl Başkanlığı, temayül yoklamasında AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin ilk sırada yer aldığını açıkladı.

AKP'nin İstanbul adaylığı için 3 isim öne çıkıyor: Osman Nuri Kabaktepe, Murat Kurum ve Selçuk Bayraktar.

Tevfik Göksu, Adil Karaismailoğlu, Hilmi Türkmen, Şadi Yazıcı, Ergün Turan, İsmet Yıldırım, Mehmet Sekmen gibi isimlerin Ekrem İmamoğlu'na göre oldukça düşük oyda kaldıkları belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesini bu seçimde tekrar kazanmak isteyen Recep Tayip Erdoğan, Ekrem İmamoğlu’na karşı en iyi kozunu kullanmak istiyor. Yapılan anketlerde Esenler Belediye başkanı M. Teyfik Göksu’nun İmamoğlu karşısında şansı olmadığı ortaya çıktıktan sonra Erdoğan en iyi iki kozu arasında tercihini kullanacağı belirtiliyor. 

Edindiğimiz bilgilere göre İBB için Göksu’yu düşünmeyen Erdoğan, tercihini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya veya Selçuk Bayraktar’dan yana kullanacağı belirtiliyor.

Bir dönem her fırsatta Esenler’i rüyasında gördüğünü söyleyen M. Teyfik Göksu için büyük şehir adaylığı hayal oldu. Eyyy Göksu Efendi Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oldun.

 



Anahtar Kelimeler: Göksu Rüyasında Gördü
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli