GÖKSU FETÖ’YU VE KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

GÖKSU FETÖ’YU VE KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, Esenler Cumhuriyet meydanında yaptığı seçim konuşmasında, Kılıçdaroğlu’na ABD’de %95 oranında oy verenlerin fetö’cüler olduğunu iddia etti.

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Esenler cumhuriyet meydanında 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimler sonrası kürsüye çıktı ve halka yalan yanlış bilgi vererek birçok konuta ahkam kesti. 

Göksu, Esenler Cumhuriyet Meydanında yıllar önce övgüler dizerek gözyaşları döktüğü, beraber yürüdükleri Fethullah Gülen’e ahde vefasızlık yaparak Kılıçdaroğlu’na destek verdiğine çok ama çok içerlendi.  Göksu bu konuşmasıyla AKP’nin ayrıştırıcı dilini yurt dışında yaşayan vatandaşlara uzattı.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, “Kılıçdaroğlu’na ABD’de %95 oranında oy vermişler, bu kadar yüksek oranda oyu nasıl aldı, kimlerden aldı” şeklinde konuşarak Pensilvanya’yi işaret etti.  Göksu böyle bir söylemle yıllara dayanan FETÖ dostluğunu ’da bir kalemde unutarak silmiş oldu. 

Halbuki Göksu ve AKP’liler 2016 yılına kadar Fetö’ya himmet vermek için kuyruğa girenlerdiler. Pansilvanya’ya gidip el öpenler, umre ve kurban gezilerine katılanlar yine onlardı lakin… Demirel’in dediği gibi “Dün dündür- Bugün Bugündür” ancak eğer darbe girişimi başarılı olsaydı, bugünün FETÖ’cü karşıtlığı yapan Göksu gibi dünün FETÖ’cüleri bugün inanın hain darbecilerin yanında saf tutardı. Çünkü bunlar, her zaman güç ve güçlünün yanında yer alanlardırlar...

O dönem hükümetin ve muhalefetin de desteğini yanına alan bu sinsi terör teşkilatına bugün karşı durmuş gibi gözüken Göksu gibi Fetö yandaşları, Fetö’ya övgüler dizdiğini unutarak veya unutturarak Fetö ile mücadele yapan ve ömürleri böyle hain cemaat yapılanmasıyla mücadele yaparak gecen insanlara atılan iftiralarla halka yalan söylemeye devam ediyor. 

Siz isteseniz de Kılıçdaroğlu gibi insanlardan Fetö’çü yaratamazsınız.  Ama sizin o hain teröriste ulvi insan dediğiniz ve övgüler dizdiğinize bu meydan şahit, bu meydan bugün ise övgüler dizdiğiniz, yandaş olduğunuz hain Fetö’ya, yanı ülkeye ve ülke insanına ihanet yaptığınız gibi eski ortağınıza da ihanet yaptığınıza şahit oldu… 

TARİH YANILMAZ- YANILTMAZ 

VİDEO İZLE… 

 

 



Anahtar Kelimeler: GÖKSU KILIÇDAROĞLU’ HEDEF
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli