GÖKSU, ESENLERİN VE HER ŞEYİN SAHİBİ – ESENLER PANKARTLARLA KİRLENİYOR!

GÖKSU, ESENLERİN VE HER ŞEYİN SAHİBİ – ESENLER PANKARTLARLA KİRLENİYOR!

AKP dini siyasallaştırmaktan asla vazgeçmiyor. Esenlerde AKP geleneğinin devamı olan Belediye Başkan adayı Göksu Camiye her görüşten insanımız gittiğinin farkında olmasına rağmen, kendine o dini alanı karargâh görüyor.

Esenlerin sokakları, caddeleri, camii duvarları ve kamu binaları iktidar partisinin pankartlılarıyla süsleniyor “kirletiliyor” hani ısrarla demiştik ve bu konuda ısrarımız devam ediyor,” Camiye her görüşten, her siyasi düşünceden insanımız gidiyor, camiye, adliyeye, kışlaya, okula siyaseti sokmayın” 

AKP’li Esenler Belediye Başkan adayı ve ilçe yönetimi ne yasa, ne hukuk tanıyor nede samimi mümine, samimi insanımıza saygı duyuyor. AKP bu yaparsa AKP yapar ama iyi işleri değil nerede bir huzur bozan, insan sağlığını etkilen, çevreyi doğayı talan eden bir olay olursa o olayın altından AKP çıkıyor. 

Dini siyasallaştıran, halkı dinli, dinsiz ayrıştıran yine AKP. Aynı AKP kendi koyduğu kurallara riayet etmediği gibi bir başka düşünce es kaza o kurala riayet etmezse başına gelenler herkesin malumu. Bakın pankart asılacak yerleri meclis kararı ile belirleyen kendileri, uymayan yine kendileri. Bu duruma bakalım kim dur diyecek, vatandaş tepkili, siyasiler korkak, suspus, bana neci. 

Meydan boş, kurallara uymayan iktidar “güç elimde ben ne dersem o olur, ben her şeyin sahibiyim, din, camii, havra, kamu binaları, duvarlar benim mülküm” diyor. Hal böyle olunca caddelerin, kamu binalarının, camii duvarlarının pankart kirliliği içinde olması normal değil mi?



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli