GÖKSU, CHP’Lİ ÜTEBAY’A ESENLERİ DAR ETTİ!

GÖKSU, CHP’Lİ ÜTEBAY’A ESENLERİ DAR ETTİ!

Bir tarafta Zafer Bayramı’nın coşkusunu Esenler’de hissediren Esenler Belediye Başkanı Göksu, diğer tarafta 30 Ağustosu sulandıran meyve tüccarlığından din tüccarlığına soyunan CHP İlçe Başkanı Ütebay. İkisi de takiyye yaptı.

Esenler Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı. Sanatçı King sahneye Türk bayrağıyla çıkarak AKP’nin alışkanlıklarını allak bullak yaptı ve AKP Politikalarına rağmen herkesin zafer bayramını kutladı.

Haber /Serkan Basut

GÖKSU, CHP İLÇE BAŞKANININ DİNE SARILMASINA MİSİLLEME YAPTI

Esenler Belediye Başkanı Göksu CHP Esenler İlçe Başkanının Atatürk büstünün önünde Fatiha okuyarak dine sarılmasını duyar duymaz, Esenlerlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlama töreni düzenledi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun M. Kemal Atatürk’ü sevmediğini, ilkelerini kabullenmediği ve cumhuriyetle hesaplaşma içinde olduğunu her platformda ima etmesiyle biliniyor.  Göksu,ve Ütebay, ilkleri hep yapanlardır, Göksu,vatan haini İskilipli Atıf’ı Esenler’de ilk kez anarak hayranlığını Esenler halkına göstermiştir hatta  İskilipli’nin hain olmadığı gibi şehitlik mertebesine yükseldiğini de savunmuştur.  AKP zihniyeti ise Atatürk’e “iki ayyaş, ülkeyi satan” gibi hakaret dolu sözler sarf eden, “Keşke Yunan kazansaydı” söyleyenleri savunan, koruyan ve TC tabelalarını kaldırmakla gündem yaratmıştı. Yanı Milli Bayramları yasaklayan zihniyetin Belediye başkanı 30 Ağustosu kutlamakla herkesi şaşırttı. Kimse Şaşırmasın Göksu’yu ateşleyen, CHP İlçe başkanı oldu, onun dine sarılmasına misilleme yaptı… Göksu, zafer bayramını kutlamış gibi yaparak takiyye yaptı.

ÜTEBAY, BU SEFER DİN TİCARETİNE SOYUNDU

Esenler İlçe Başkanı Ütebay CHP tarihinde bir ilki yaptı ama beceremedi. Gelmiş geçmiş genel başkanlarının yapamadığını yaptı, dini siyasete malzeme yaptı. Ütebay esnaflıkta aradığını bulamamış, sebze ve meyve satışlarının durgunluğu yüzünden, dini siyaseten kullanarak din tüccarlığı yapmaya soyunduğunu alemi cihana göstermiş oldu.

ÜTEBAY CHP’NİN 6 OKUNU SAYAMAZ AMA FATİHA OKUDU

Ütebay abdestsiz Fatiha okudu. Kendisine sorsanız inanın ki ne okuduğunu kendisi bile bilmiyor çünkü CHP’nin 6 okunu sayamayan birisi Fatiha okumayı da bilmez.

CHP İlçe Başkanı ve AKP’li Esenler belediye Başkanı 30 Ağustosta ilklere imza attılar, ikisinin de yaptığı takiyye yapmak ve Zafer Bayramını sulandırmak oldu. Bize göre kazanan Göksu oldu, Göksu, CHP’lilerin zafer bayramında 30- 40 kişiyi toplayamadığı yerde cumhuriyet meydanını tıka basa doldurdu. Kendilerinin yasakladığı milli bir günde meşale yürüyüşü ile şov yaptı. Aslında ikisinin yok birbirinden farkı. Göksu,elindeki din kozunu CHP’lilere yine kaptırmadı, Atatürk’e sarılarak CHP’nin elindeki kozu kapıp kapmadığına ise halkımız karar verecek. Tekraren söylüyoruz; kazanan Göksu oldu

CHP’liler, ilçe başkanının beceriksizliğinden “Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldular…”

 

 



Anahtar Kelimeler: GÖKSU ÜTEBAY’ ESENLERİ !
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli